2777
2789
عنوان

مامان گلی هایی که دختر زیر ۱۰ سال دارن بیایید لطفا💝

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا. منم تمرکزم روی رابطه دوستانه با دخترمه و مسایل مهمتر . 

منم 

از وقتی دختردار شدم قرارم با خودم همین بود، خدا کمکم کنه بشم نزدیک ترین و پایه ترین رفیقش

🏴با آل علی هر که در افتاد وَر افتاد🏴یا حیدر کرار زند نقش به زودی بر پرچمِ سبزِ عربستانِ سقوطی🤩✌ ما برای بااااورهایمان جان میدهیم و به مرگ لبخند میزنیم ✌🤩 شما چی؟؟😉
منم  از وقتی دختردار شدم قرارم با خودم همین بود، خدا کمکم کنه بشم نزدیک ترین و پایه ترین رفیقش

انشالله حتما میشه. سن نوجوونی خیلی حساسه. از حالا باید شروع کنیم.من پیشرفت اینده بچه خیلی مهمه برام

چرا جدیدا این طوری شدن بچه ها من خیلی منظبت و حساسم

اینقدرخودت واذیت نکن یه ذره بهم ریخته هم باشه مشکلی پیش نمیاد فقط یکبارتوعمرت میتونی ازنه سالگی دخترت لذت ببری دیگه این روزابرنمیگرده  الکی اعصاب خودت وبهم نریز 

ماالگوهای بچه هامون هستیم خودشون به مانگاه میکنن یادمیگیرن رفتارخیلی بیشترازهی گفتن تاثیرداره جانم

انشالله حتما میشه. سن نوجوونی خیلی حساسه. از حالا باید شروع کنیم.من پیشرفت اینده بچه خیلی مهمه برام

ممنونم 🌸

ان شاءالله همه ی پدر ومادرها عاقبت به خیری بچه هاشون رو ببینن❤

🏴با آل علی هر که در افتاد وَر افتاد🏴یا حیدر کرار زند نقش به زودی بر پرچمِ سبزِ عربستانِ سقوطی🤩✌ ما برای بااااورهایمان جان میدهیم و به مرگ لبخند میزنیم ✌🤩 شما چی؟؟😉
من که از دهه نودی ها بعید میدونم مرتب باشن😁

نه این حرفها نیست به خدا. اتفاقا خدا رو شکر بچه ها روز به روز بهتر میشن. من دهه شصتی ام همه اسیب دیده و دل مرده بودیم، بچه کوچکتر رو میدادن بزرگ میکردیم، کار خونه کمک میکردیم....

اینقدرخودت واذیت نکن یه ذره بهم ریخته هم باشه مشکلی پیش نمیاد فقط یکبارتوعمرت میتونی ازنه سالگی دختر ...

منم مشکلم همینه بچه کپی خودمونه

من از بیرون بیام اول مرتب کردن و جابه جا کردن لباس 

بیرون برم هم همینه پرت نمیکنم

این بچه کلا متفاوته میریزه و میره

ممنونم 🌸 ان شاءالله همه ی پدر ومادرها عاقبت به خیری بچه هاشون رو ببینن❤

انشالله. من الان کارمندم. همه جور ادمی رو میبینم. اصلا نمیشه گفت اونکه مرتبه موفق شده یا راحت تره. حالا شلخته هم نباشه اما زیادی دربند مرتبی خونه بودنم ادمو اذیت میکنه

نه این حرفها نیست به خدا. اتفاقا خدا رو شکر بچه ها روز به روز بهتر میشن. من دهه شصتی ام همه اسیب دید ...

خدا کنه

اینا فردا وارد زندگی میشن انشاالله 

بی نظمی و شلختگی برای یه خانم اصلا موجه و خوب تیست

غصه ی بعدها منو ازار میده

من سپردم به خودش اما جمع نمیکنه و بازار شام هست

دخترای منم همینطوری بودن جای پانبودتواتاقشون یه جامیخواستیم بریم یه ساعت دنبال لباساشون میگشتن منم اصلابه روخودم نمیاوردم که براشون جمع کنم یعنی همسرم دیگه اجازه ندادبراشون جمع کنم دیگ کم کم خودشون خوب شدن یکم بایدصبوری کنی 

اللهم عجل لولیک الفرج