2777
2789
عنوان

عدد بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 2773 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد پریود هم دارم ولی بعد چند دقیقه دیگه ول میکنه

منم همینو دارم ی هفته واسا بعد برو ازمایش بده 

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم                    
بچه ها من هفته ششم بارداری هستم هفته بعد وقت دکتر و سونو دارم  دعا کنید قلبش تشکیل بشه خواهش م ...

ان شاالله ک میشه حتماا

من ۳تا سقط داشتم منو از خون گرفتن این بتا کشتن همش میگفتن باید ۲برابر بشه چقدر این دکترا چرتو پر ...

چخبره 

من همین دوتا آزمایش رو دادم دیگ بیخیال شدم 

بعدش فقط سونو دادم 

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
خب دیگ میگ شنبه قراره بره چند روز مونده حالا هفته چهارم ساک معلوم میشه هست یا نیس یا کجاعه عزیزم

هفته چهارم ساک معلوم میشه ؟

بچه ها من هفته ششم بارداری هستم هفته بعد وقت دکتر و سونو دارم  دعا کنید قلبش تشکیل بشه خواهش م ...

ان شاءالله گلم استرس نداشته باش 

ان شاءالله همه تودلیا و بچه ها در پناه خدا و دستای کوچولوی علی اصغر امام حسین سالم و خوشبخت باشن 🥰🌹همچنین جگرگوشه های ما نی نی سایتیا 🤩😍

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
خب دیگ میگ شنبه قراره بره چند روز مونده حالا هفته چهارم ساک معلوم میشه هست یا نیس یا کجاعه عزیزم

درسته اول ساک تشکیل میشه بعد جنین یواش یواش میره داخلش. دیدم بالاتر کامنت گذاشته بودی هفته ۶ هستی. برای تشکیل قلب چیزای مقوی بخور مثل آجیل و سبزیجات و میوه های تازه و مقوی. ماهیچه و ماهی. ولی آجیل رو فراموش نکن خیلی کمک کننده اس

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده
هفته چهارم ساک معلوم میشه ؟

اره گلم 

من سه روز ب موعدم بتام ۱۵۰۰ بود دوسه روز بعدشم رفتم سونو ساک رو دید و گفت داخل رحمه حالا منتظر سونو قلبشم و چون بتام خیلی بالا بوده میترسم...البته دکترم ک میگفت خیلیم خوبه سه زوز ب موعد این عدد بتا !!!!