درسته اول ساک تشکیل میشه بعد جنین یواش یواش میره داخلش. دیدم بالاتر کامنت گذاشته بودی هفته ۶ هستی. ب ...
چشم عزیزم ممنونم بابت راهنماییت نمیدونم چم شده دوسه روزه بشددددت بی اشتهام و دلشوره دارم به سختی چند تکه میوه میخورم و غذام خیلییی کم شده هیچی هیچ غذایی رو نمیخوام..
عزیزم نگران نباش فقط از خدا بخواه سالم باشه بسپار به خودش واست درستش میکنه بگو خودت دادی خودتم سالم واسم حفظش کن الهی بحق دردونه امام رضا هیچ مادری حسرت به دلش نمونه واست ایه الکرسی میخونم نگران نباش واسه سالم سالم بودن تو دلی منم دعا کن مهربون
مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چشم عزیزم ممنونم بابت راهنماییت نمیدونم چم شده دوسه روزه بشددددت بی اشتهام و دلشوره دارم به سختی چند ...
منم هفته ۱۱ هستم اشتها ندارم مگر اینکه یکی واسم غذا بپزه یا گاهی یه میوه میخورم اوایل بارداری همینطوره ماه ۴ که رفتی حالت بهتر میشه ان شاءالله ،من بارداری اولم تا ۵ ماه سردرد وحشتناااک داشتم
بچه اولته ؟
اره گلم یدونه سقط هم داشتم پارسال هفته ششم اینا قلبش تشکیل نشد.. الان بعد یکسال دقیقا همون تاریخ پا ...
نه دیگه خدا جاشو واست پر کرده ،من که بچه ۱۲ روزه امو از دست دادم چی بگم فقط میگم خدایا راضی ام به رضای تو ،خیلی سخته ،ان شاءالله با خبر خوب و خوش میای تاپیک میزنی که قلبش تشکیل شده استرس واسه جنین سمه من اخر این ماه باید cvs بشم خیلی حالم بد بود ولی دیگه سپردم به خدا فقط میگم خدایا سالم باشه میسپارمش به خودت نذر کردم تو هم نذر کن صلوات بفرست تا اروم بشی
علت سقط معلوم شد ؟