2777
2789
عنوان

عدد بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 2773 بازدید | 69 پست
درسته اول ساک تشکیل میشه بعد جنین یواش یواش میره داخلش. دیدم بالاتر کامنت گذاشته بودی هفته ۶ هستی. ب ...

چشم عزیزم ممنونم بابت راهنماییت نمیدونم چم شده دوسه روزه بشددددت بی اشتهام و دلشوره دارم به سختی چند تکه میوه میخورم و غذام خیلییی کم شده هیچی هیچ غذایی رو نمیخوام..

ممنونم دوست عزیز😔با دعای شما خوبان 

عزیزم نگران نباش فقط از خدا بخواه سالم باشه بسپار به خودش واست درستش میکنه بگو خودت دادی خودتم سالم واسم حفظش کن الهی بحق دردونه امام رضا هیچ مادری حسرت به دلش نمونه واست ایه الکرسی میخونم نگران نباش واسه سالم سالم بودن تو دلی منم دعا کن مهربون

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته اول ساک تشکیل میشه بعد جنین یواش یواش میره داخلش. دیدم بالاتر کامنت گذاشته بودی هفته ۶ هستی. ب ...

جنین مگ اولش کجاس ک بعد میره داخل ساک؟ نمیدونم چرا ته دلم یجور اشوبه...

چشم عزیزم ممنونم بابت راهنماییت نمیدونم چم شده دوسه روزه بشددددت بی اشتهام و دلشوره دارم به سختی چند ...

طبیعیه منم تا ۳ماه اشتها نداشتم وزنمم کم شده بود. استرس نداشته باش. سمه واست. بسپار به خدا. کم کم اشتهات باز میشه

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده
عزیزم نگران نباش فقط از خدا بخواه سالم باشه بسپار به خودش واست درستش میکنه بگو خودت دادی خودتم سالم ...

حتما اگ لایق باشم ان شالله زایمان خوبی رو پشت سر بزاری فندقت رو بغل بگیری 😍😍

اره گلم  من سه روز ب موعدم بتام ۱۵۰۰ بود دوسه روز بعدشم رفتم سونو ساک رو دید و گفت داخل رحمه ح ...

مال شما ۱۵۰۰ ک عالی اونم ۳روز قبل موعد

مال من ۳روز بعد موعد ۱۰۰ بود

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم                    
طبیعیه منم تا ۳ماه اشتها نداشتم وزنمم کم شده بود. استرس نداشته باش. سمه واست. بسپار به خدا. کم کم اش ...

چشم خانومی یک دنیا ممنون بابت راهنمایی هات توکل بخدا تسلیم امر الهی...

چشم عزیزم ممنونم بابت راهنماییت نمیدونم چم شده دوسه روزه بشددددت بی اشتهام و دلشوره دارم به سختی چند ...

منم هفته ۱۱ هستم اشتها ندارم مگر اینکه یکی واسم غذا بپزه یا گاهی یه میوه میخورم اوایل بارداری همینطوره ماه ۴ که رفتی حالت بهتر میشه ان شاءالله ،من بارداری اولم تا ۵ ماه سردرد وحشتناااک داشتم 

بچه اولته ؟

منم هفته ۱۱ هستم اشتها ندارم مگر اینکه یکی واسم غذا بپزه یا گاهی یه میوه میخورم اوایل بارداری همینطو ...

اره گلم یدونه سقط هم داشتم پارسال هفته ششم اینا قلبش تشکیل نشد..

الان بعد یکسال دقیقا همون تاریخ پارسال فهمیدم باردارم!واسه همون یکم نگرانیم بیشتره

اره گلم یدونه سقط هم داشتم پارسال هفته ششم اینا قلبش تشکیل نشد.. الان بعد یکسال دقیقا همون تاریخ پا ...

نه دیگه خدا جاشو واست پر کرده ،من که بچه ۱۲ روزه امو از دست دادم چی بگم فقط میگم خدایا راضی ام به رضای تو ،خیلی سخته ،ان شاءالله با خبر خوب و خوش میای تاپیک میزنی که قلبش تشکیل شده استرس واسه جنین سمه من اخر این ماه باید cvs بشم خیلی حالم بد بود ولی دیگه سپردم به خدا فقط میگم خدایا سالم باشه میسپارمش به خودت نذر کردم تو هم نذر کن صلوات بفرست تا اروم بشی 

علت سقط معلوم شد ؟