2777
2789
عنوان

چیکار کنم خانوما

304 بازدید | 10 پست

اصلا انگار خوابم دچار اختلال شده😣

خوابم نمیاد وقتی هم که میخوابم هوشیارم خواب عمیق ندارم 

کلافه شدم 

ساعت ۳ و ۴۵ دقیقه خوابم برد شب الان بیدارم حتی خواب الو هم نیستم 

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو زندگیت مشکل داری زیادی فکر میکنی به مسائل  درگیری ذهنی داری  ؟ استرس داری

اره خیلی درگیری ذهنی که نگو 

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی
اره خیلی درگیری ذهنی که نگو 

90%

کسانی که اشفته هستن

به یک جایی زول میزنن 

میرن تو فکر 

خوابیدن درست و صحیحی ندارن 

موقه خوابیدن اینور اونور میشن تا خوابشون ببره 

حس افسردگی دارن و....

یا تو زندگیشون دعوا و بحث زیادیه 

یا درگیرن خیلی 

در گیر مسائل زندگی میتونه همچیز باشه حتا بی پولیم یکیشه اصلا ما ک انقدر افسرده ایم چون پول نیست پول باشه هرچی ک بخایم به دست میاریم بعد یا با همسر دعوا دارن توی خانوادشون بحث میکنن دعوا میکنن استرس دارن برا همین توی همه کارا هم هول میشن صبرشون کم میشه و خاب خوبی هم ۱۰۰٪ندارن 

از دریا آموختم هر کس از حدش گذشت غرقش کنم...✌
90% کسانی که اشفته هستن به یک جایی زول میزنن  میرن تو فکر  خوابیدن درست و صحیحی ندارن& ...

اولی رو که کابوس همس الان یه مسعله شخصی دارم 

نمیدونم چمه همش وقتی هم خوابم میبره خوابای بد میبینم پری روز تبخال زدم رفتم دکتر ۴ تا آمپول داده

اولی رو که کابوس همس الان یه مسعله شخصی دارم  نمیدونم چمه همش وقتی هم خوابم میبره خوابای بد می ...

خیلی درگیری تو زندگیت خب 

شبا ک میخابی از بس درگیر مسائل زندگیتی 

روزا درگیرشونی شبا بد خابت میکنن تبخال میزنی 

اینایی ک زیاد درگیرن یه خابای قاطی عجیبیم میبینن 

در این حد درگیرن

از دریا آموختم هر کس از حدش گذشت غرقش کنم...✌

مشکلی توزندگیت داری؟

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

عزیزم احتمالا سودا یدنت رفته بالا فکر و خیال خوب با مشکلات طبیعیه ولی از یه حدی بیشتر نشانه بالا رفتن سردی مغزه اینکه خوابت هم بهم ریخته میتونه دلیلش همین باشه اگر میتونی یه طب سنتی خوب پیدا کن تا مزاجت رو متعادل کنه هم خوابت بهتر میشه هم فکر و خیالت کمتر میشه آرامش پیدا میکنی

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑