2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما گلمممم روزی خودت🥺❤️من یک سال و نیمه منتظرم یه سقطم داشتم خیلییی عذاب کشیدم واقعا از دیشب هنگم

ایشالا بسلامتی عزیزم نی نی خوشگل و سالمتو به راحتی دنیا میاری ❤️

به تعداد نفس های تمام عمرم خدایا شکرت❤️

ممنووون 🥺❤️ببخشید شما چند روز بعد از موعدتون ازمایش دادین؟

من سر این یکیم که بیست روز بعد چون فکر نمیکردم باردار باشم ولی سر قبلیم یه هفته 

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
ممنونم  امروز ۳۳سیکلمه معمولا ۲۸سیکلم پریود میشدم

عزیزم مبارکت باشه

منم با شما بود دوره ام و اچ سی جی زده بودم اما من باردار نشدم

عزیزم الان شما بارداری و پیش خداوند یه جایگاه ویژه داری خواهش میکنم از ته قلبت برا منم دعا کن که این ماه باردار بشم

عزیز جون سریع برو تحت نظر پزشک و باهاش مشورت کن چون سابقه ی سقط داشتی اصلا وقتو هدر نده برو و مراقبت های لازمو انجام بده

منتطر نباش تا چند روز بعد بری ازمایش بدی

با این بی بی چکات مطمانن بارداری

فقط سریع برو تحت نظر باش

من دیروز مطب دکترم بودم به کسی که سابقه سقط داشت گفت به محض اینکه بی بی چکت مثبت شد بیا تا بهت داروهای مورد نیازو بدیم

حتا دومی هم مثبته کم رنگه؟ موندم چرا یکی کم رنگ یکی پررنگ شد

آره عزیزم دوتاشم مثبته

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
گلم بخوام برم ازمایش بدم بهداشت منطقه خودمون نسخه بهم میدن اخه پزشکم مسافرته 

آره عزیزم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
عزیزم مبارکت باشه منم با شما بود دوره ام و اچ سی جی زده بودم اما من باردار نشدم عزیزم الان شما بار ...

پریود شدین شما؟🥺❤️عزیزم من ازمایش دادم شب میرم دنبال جواب دعا کن مثبت باشه 

شما چند روز بعد از تزریق آمپول پریود شدین؟

چشم حتماااا دعاتون میکنم 🥺❤️شما هم دعام کنید همه چی خوب پیش بره

فعسی ان تکرهوا شیئا و یجعل الله فیه خیرا کثیرا...♡
پریود شدین شما؟🥺❤️عزیزم من ازمایش دادم شب میرم دنبال جواب دعا کن مثبت باشه  شما چند روز بعد ا ...

مثبته عزیزم مطمان باش

معمولا ۱۷ روز بعد از امپول باید پریود بشی که من دقیقا روز ۱۷ ام پریود شدم

مثبته عزیزم مطمان باش معمولا ۱۷ روز بعد از امپول باید پریود بشی که من دقیقا روز ۱۷ ام پریود شدم

از خدا میخواااام ماه بعد دیگه رنگ پریودیو نبیبی و بی بی چکت مثبت بشه عزیزم🥺❤️

فعسی ان تکرهوا شیئا و یجعل الله فیه خیرا کثیرا...♡
پریود شدین شما؟🥺❤️عزیزم من ازمایش دادم شب میرم دنبال جواب دعا کن مثبت باشه  شما چند روز بعد ا ...

انشاءالله کوچولوت صحیح و سالم بیاد تو آغوشت

یا اگر چند قلو بود کوچولوهات