2777
2789
عنوان

اقا کمک توروخدا.))))

135 بازدید | 13 پست

دانشگاه ما خیلی بزرگه

ماشین راه نمیده تو

باید جلو در پارک کنی پیاده بری

برای گرفتن مجوز تردد ماشین باید گواهی پزشک داشته باشی

من رفتم بگیرم پزشکم رفته خارج حالا حالاها نیست

چ پیشنهادی دارید من بتونم حراستو قانع کنم بهم مجوز تردد بده یا همینطوری ردم کنه تو؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عملش سرپایی بوده  زیاد هم چیز مهمی نیست ک نشه زیاد پیاده رفت فقط بهونش کردم🚶🏻‍♀️ دکتر دیگ ...

تنبل :)😂

دانشگاهت کجاس مگهههه

یه باند ببند به پات نشون بده بگو مینیسک پام اسیب دیده بذا برم توروخدا🌚😂

تنبل :)😂 دانشگاهت کجاس مگهههه یه باند ببند به پات نشون بده بگو مینیسک پام اسیب دیده بذا برم توروخ ...

همینکارو کردم گفت دفعه بعد گواهی بیار🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پزشک خودم اشناس میده🥲

قدرش رو بدونید 

کم تر پزشکی حاضر میشه به خاطر پارتی بازی موقعیت شغلی خودشو رو در خطر قرار بده 

به هرحال مجوز دادن به فردی برای بردن ماشین به جایی که ممنوع هست ،  باید دلیلی ازجمله معلولیت داشته باشه 

و اگر تنها با اتکا به بند پ این مجوز رو صادر کنند  یعنی کاملا موقعیت خودش رو به خطر انداخته 

و اینکه اگر با احتمال ضعیف دانشگاه چینی تقاضایی کنه باید پزشک قانون اینکارو انجام بده 

چون مجوز صادر کردن در  امور حقوقی یا اداری و ... در حیطه پزشک های عمومی و داخلی ‌و... نیست  

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )