fatemeh056 مدیر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 201 عنوان (کورتاژ) توروخداراهنمایی کنید | مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 23 پست خانوما من هفته یازدهم هیتم رفتم ینو گفت جنین تو شیش هفته رشد نکرده وضربانم نداره متاسفانه😭😭😭😭...حالا باید فردابرم کورتاژ اونایی ک میدونین بیاین بگن چجوریه بی هوش میکنن بی حس میکنن چقد طول میکشه....دارم میمیرم ازغصه بچع اولم همچی سالم خوب چراباید این توشیش هفتگی ازرشد وایسته چه مشکی بوده😭😭😭😭 1401/07/18 | 23:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemeh056 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 201 حالا چه عجله ای داری ، به خونریزی افتادی،منم اینجوری بودم ولی خودش سقط شد حتی قرصم نخوردم باید دوتا ... من خونریزی هیچی ندارم امشب رفتم بحساب سنو ان تی بهم اینطوری گفت دکترم گفته احتمالا چون نه لک بینی داری نه خونریزی باید کورتاژ بشه....
fatemeh056 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 201 بچه مشکل ژنتیکی داشته کاش یکم زعفرون و.. میخوردی شاید دفع میشد خودش زغفرون دم کنم بخورم؟
yasamin1981 عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 677 من خونریزی هیچی ندارم امشب رفتم بحساب سنو ان تی بهم اینطوری گفت دکترم گفته احتمالا چون نه لک بینی دا ... فعلا صبر کناگه پروژسترون مصرف میکنی قطع کن خودت می افتی خونریزی سخت بود ولی گذشت. نمیدونم چه جوری ولی خدا درستش کرد. حسبنا الله و نعم الوالوکیل.
samanarm عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 368 نه ماه بارداری گوشی دستم بود حتی با نت روشن خابم میبرد فکزنکنم ربطی داشته باشه چرا شانسیه من تو بلرداری دوم دیگ مارگزیده بودم کلا تاشش ماه گوشیم خاموش بود.دکترم گفت شانسی حتی غذا ماکروفری نخورم دیگ خواهرمارگزیده بودم رعایت کردم شکرخدا صاحب یک پسرشدم
samanarm عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 368 زغفرون دم کنم بخورم؟ چون خونریزی نداری زعفرون اینا بی فایدست الکیه بیشتر زجرکش میشی یبار برو کورتاژ قشنگ چندساعت تحت نظری فرداشم مرخص
fatemeh056 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 201 منم هیچ خونریزی ای نداشتم ولی با قرص دفع شد. ان شالله منم باقرص دفع بشه......
fatemeh056 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 201 فعلا صبر کن اگه پروژسترون مصرف میکنی قطع کن خودت می افتی خونریزی هیچی مصرف نمیکنم سربارداری اولم ازکمرم تا باسنم توماه هفت دردمیکرد حالا سرااین یکی دوفته شده شدید قسمت پایین کمرم وباسنم دردمیکرد والانم پادرد وحشناک دارم بهم گفتن چون شیش هفته گذشته ازروزی ک جنین رشدش متوقف شده و توهیچ لک چیزی نداشتی باید کورتاژ بشی منم ک اصلا نمیدونم چیکاربایدبکنم فقط غصه میخورم هرچند دیگه فایده نداره......
aretmisss عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 2781 چرا شانسیه من تو بلرداری دوم دیگ مارگزیده بودم کلا تاشش ماه گوشیم خاموش بود.دکترم گفت شانسی حتی غذا ... خداحفظش کنه برات ❤️😍 مادر خوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی واسه دخترم باشم❤️😁🥺