2777
2789
عنوان

(کورتاژ) توروخداراهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 23 پست
حالا چه عجله ای داری ، به خونریزی افتادی،منم اینجوری بودم ولی خودش سقط شد حتی قرصم نخوردم باید دوتا ...

من خونریزی هیچی ندارم امشب رفتم بحساب سنو ان تی بهم اینطوری گفت دکترم گفته احتمالا چون نه لک بینی داری نه خونریزی باید کورتاژ بشه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خونریزی هیچی ندارم امشب رفتم بحساب سنو ان تی بهم اینطوری گفت دکترم گفته احتمالا چون نه لک بینی دا ...

فعلا صبر کن

اگه پروژسترون مصرف می‌کنی قطع کن خودت می افتی خونریزی 

سخت بود ولی گذشت.                                           نمیدونم چه جوری ولی خدا درستش کرد.                          حسبنا الله و نعم الوالوکیل.
نه ماه بارداری گوشی دستم بود حتی با نت روشن خابم میبرد فکزنکنم ربطی داشته باشه

چرا شانسیه من تو بلرداری دوم دیگ مارگزیده بودم کلا تاشش ماه گوشیم خاموش بود.دکترم گفت شانسی حتی غذا ماکروفری نخورم دیگ خواهرمارگزیده بودم رعایت کردم شکرخدا صاحب یک پسرشدم 

فعلا صبر کن اگه پروژسترون مصرف می‌کنی قطع کن خودت می افتی خونریزی 

هیچی مصرف نمیکنم سربارداری اولم ازکمرم تا باسنم توماه هفت دردمیکرد حالا سرااین یکی دوفته شده شدید قسمت پایین کمرم وباسنم دردمیکرد والانم پادرد وحشناک دارم بهم گفتن چ‌ون شیش هفته گذشته ازروزی ک جنین رشدش متوقف شده و توهیچ لک چیزی نداشتی باید کورتاژ بشی منم ک اصلا نمیدونم چیکاربایدبکنم فقط غصه میخورم هرچند دیگه فایده نداره......

چرا شانسیه من تو بلرداری دوم دیگ مارگزیده بودم کلا تاشش ماه گوشیم خاموش بود.دکترم گفت شانسی حتی غذا ...

خداحفظش کنه برات ❤️😍

مادر خوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی واسه دخترم باشم❤️😁🥺