2777
2789
عنوان

(کورتاژ) توروخداراهنمایی کنید

261 بازدید | 23 پست

خانوما من هفته یازدهم هیتم رفتم ینو گفت جنین تو شیش هفته رشد نکرده وضربانم نداره متاسفانه😭😭😭😭...حالا باید فردابرم کورتاژ اونایی ک میدونین بیاین بگن چجوریه بی هوش میکنن بی حس میکنن چقد طول میکشه....دارم میمیرم ازغصه بچع اولم همچی سالم خوب چراباید این توشیش هفتگی ازرشد وایسته چه مشکی بوده😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نباش ایشالا بچه بعدیت سالم میاد تو بغلت زیادم درد نداره نترس 

🌿💫رفیق!خدا‌حتمایه‌هدف‌برای‌رَنجِت.یه‌دلیل‌برای‌مُشکلاتِت‌ویه‌پادا‌ش‌برای‌باایمان‌بودنت‌درنظرداره:)♥️

حالا چه عجله ای داری ، به خونریزی افتادی،منم اینجوری بودم ولی خودش سقط شد حتی قرصم نخوردم باید دوتا سونو رو می‌بردم غذا و دارو تا قرصای سقوط بدن که خودش سقط شد

سخت بود ولی گذشت.                                           نمیدونم چه جوری ولی خدا درستش کرد.                          حسبنا الله و نعم الوالوکیل.
عزیزم منم بچه اولم کورتاژ شد مثل تو دیگ۱۰هفته رشد نکرد بعد سه ماه جلوگیری خدابهم گل پسرداد الان۴سالش ...

خدانگهدارش باشه عزیزم مرسی ازدلداریت خدیا حکمتتو شکر...کورتاژ عزیزم بی حس میکنن؟چقد طول کشید؟دردداره؟من خیلی میترررسم

سلام چرا کورتاژ؟!چه دکتر بی فکری.من سال ۹۹سقط داشتم.قلب تو هفته ۷ ایستاده بود هفته ۱۲اینا بود با قرص زیر زبونی سایتوتک به تجویز دکترم تو خونه سقط کردم خیلی راحت.شمارشم داد دکترم گفت هروقت حالت بد شد بهم زنگ بزن مثلا اگه خونریزی شدید داشتی که من نداشتم.بعد از سقط رفتم سونو هیچ بقایایی نمونده بود.با ده تا قرص سقط کردم.البته روز بعد از سقط چون فقط یه تیکه دفع کردمو زیاد خونریزی نداشتم تخم هویج گرفتم از عطاری دم کردم خوردم یکم بقایا مونده بود دفع شد

یکی امواج ماهواره ای هستن

نه ماه بارداری گوشی دستم بود حتی با نت روشن خابم میبرد فکزنکنم ربطی داشته باشه

مادر خوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی واسه دخترم باشم❤️😁🥺  
خدانگهدارش باشه عزیزم مرسی ازدلداریت خدیا حکمتتو شکر...کورتاژ عزیزم بی حس میکنن؟چقد طول کشید؟دردداره ...

از الان بخودت استرس نده همون اولش ک قرص امپول یرم فشار میزنن دردهایی مثل زایمان یا پریودی شدید داری ب محضی دهانه رحمت باز شد خونریزی افتادی میبرن کورتاژ خود کورتاژ اصلا هیچی نمیفهمی بیهوش یا بی حسی اصلا متوجه نمیشی بعدشم هیچی متوجه نمیشی نترس فقط سختیش همون اولشه که قرص فشار میخوری

اتفاقا بهتر کورتاژ رحمت پاکسازی میشه اصلا نگران نباش بخودت سه ماه برس بعدش دوباره اقدام کن توکل برخدا انشاالله سهماه دیگ تاپیک بارداریت بزاری اصلا خودتونباز من مثل خودت بودم بچه اولمم بود خیلی خودمو باختم الان با یک پسر شرشیطون میگذرونم ولی شیرین