2777
2789
عنوان

دور از موعدم گذشته بی بی چکم منفی

389 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

دو روز از موعدم گذشته اما نشدم

دیروز بی بی چکم منفی شد

اول واژنم خیلی درد میکرد جوری که میگفتم الان میشم اما نشدم بعد خوب شد سینه هام یکم درد گرفت اونم خوب شد

الان دو روزه تخمدان هام تیر میکشه، دور نافم درد میکنه،اصلا اروم قرار ندارم خوابمم کم شده

فعالیت میکنم بدتر میشم ،میخوابم بهتر میشم

۴ماهه تو اقدامم تا حالا این حالت ها رو نداشتم

لکه بینی اصلا ندارم، آیا به نظرتون باردارم؟

بی بی چک رو کی بزنم؟کی میتون برم آزمایش بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا بی بی چک مثبت نشده نرو آزمایش

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
یعنی باردار ممکنه نباشم؟ من پارسالم ۴ ماه اقدام کردم هیچکدوم این حالتا نداشتم تا حالا اصلا عقب نیف ...

عزیزم هم تغییر فصل و بی نظم شدن تو اقدام هست و نشونه خوبیه بدنت داره واکنش نشون ‌‌‌‌‌‌میده ب زودی باردار میشی 

نه عزیزم آزمایش خون حتما نشون میده ایشالا که بارداری و دلت شاد میشه،خبرشو به ما هم بده دل ما هم شاد ...

دوست گلم من پریود شدم☹😢

تادحالا سابقه ۳روز عقب انداختن نداشتم و هیچوقت به این شکل علائم مداشتم

اما الان دیگه پریود شدم

دوست گلم من پریود شدم☹😢 تادحالا سابقه ۳روز عقب انداختن نداشتم و هیچوقت به این شکل علائم مداشتم ام ...

اصلا بعد از اقدام کل سیستم آدم به هم میریزه

ایشالا ماه بعد قطعا بارداری💐

التماس دعا🙏

خدایا به امید تو... 
اصلا بعد از اقدام کل سیستم آدم به هم میریزه ایشالا ماه بعد قطعا بارداری💐 التماس دعا🙏

ایشاللللللللللللللللله

ایشالله اگر شماهم دلت بچه میخواد خدا زودی بهت بده🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹