2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این شماره تماس خانم حیدری هست که کرج عکس رنگی انجام میدن... اگه واتساپ تون وصله بهشون پیام بدین. اگه نه صبح تماس بگیرین بی دریغ راهنمایی میکنن. 

من تو عکس رنگی چنین مطلبی ندیده بودم. 

09108533552

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
سلام عزیزم، میشه بپرسم چطور بود انجام عکس رنگی، درد داشتی، سخت بود؟

نه درد نداره. نهایتا یه دل درد کوچولو. 

ضمنا مراکزی هستن که با بی حسی یا بیهوشی انجام میدن

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
سلام عزیزم، میشه بپرسم چطور بود انجام عکس رنگی، درد داشتی، سخت بود؟

سلام عزیزم

درد که داره،ولی قابل تحمله

بستگی به مشکلت داره،اگه لوله هات بسته باشه دردش بیشتره

چون مواد میره داخل لوله ها و بازشون میکنه دردناک تره

ولی نگران نباش 

قابل تحمله

این شماره تماس خانم حیدری هست که کرج عکس رنگی انجام میدن... اگه واتساپ تون وصله بهشون پیام بدین. اگه ...

عزیزم یعنی تو واتس اپ عکسمو بفرستم یا تماس بگیرم جواب عکس رنگی رو براشون بخونم بهم جوابشو میگن؟؟

نمیگن مریض ما هستی یا از جای دیگه ای هستی؟؟

من شهرستان زندگی میکنم و توی استانمون نیست همچین مراکزی متاسفانه 

درسته. 

اصلا نترس. چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه فقط یه دل درد چند ثانیه ای. 

عزیزم یعنی تو واتس اپ عکسمو بفرستم یا تماس بگیرم جواب عکس رنگی رو براشون بخونم بهم جوابشو میگن؟؟ نم ...

هر طور راحتی همون روشو انجام بده. نمیدونم الان واتساپ کار میکنه یا نه. 

نه عزیزم. از همه کشور پیش ایشون میرن. بعضی ها لوله هاشون بسته بوده پیش این خانوم باز شده و کارشون به ای وی اف نکشیده. 

تماس گرفتی بگو اینو نوشته... یعنی چی؟ 

من شهرستان زندگی میکنم و توی استانمون نیست همچین مراکزی متاسفانه 

عزیزم منم شهرستانم

تو مراکز استانها حتما هست

ولی شما الان احتیاج نیست بری برای بی حسی و بیهوشی

چون نمیدونی اوضاع چطوره

اول میری انجام میدی،اگه دردش غیرقابل تحمل شد اونجا بهشون بگو یا خودشون بهت میگن که با بی حسی یا بی هوشی انجامش بده

ولی در اکثر موارد نیاز به بیهوشی و بی حسی نیست چون خودشون قبلش امپول شل کننده عضلات و ارامبخش میزنن

شیافم میدن

نگران نباش چیز سختی نیست،راحته

من ک خیلی مشکل دارم،چسبندگی و فیبروم واسه همین جراتشو ندارم 

زودتر برو. نعمت مادر شدن رو از خودت نگیر و تاخیر ننداز. بالاخره که باید انجام بدی

من ک خیلی مشکل دارم،چسبندگی و فیبروم واسه همین جراتشو ندارم 

منم چسبندگی دارم ولی دردش زیاد نبود

داشتن فیبروم یا نداشتنشم تاثیری تو دردش نداره

واقعا انقد که فکر میکنی دردناک و نگران کننده نیست

منم اولین باری که میخواستم انجام بدم همینقدر میترسیدم ولی الان که دومین بار بود اصلا استرس نداشتم

نگران نباش عزیزم،برو حتما انجامش بده