2777
2789
هر طور راحتی همون روشو انجام بده. نمیدونم الان واتساپ کار میکنه یا نه.  نه عزیزم. از همه کشور ...

باشه عزیزم

تماس میگیرم

خدا خیرت بده

انشاءالله به همه ارزوهات برسی

❤️❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تایمش کمتر از سونوگرافی؟ من احتمال زیاد لوله هام بستس واسه همین میدونم درد دترم 

تایمش ممکنه 15-30 دقیقه طول بکشه. چون چند تا عکس میگیرن. اما دردش همون اوله که وسیله معاینه رو میذارن و مایع رو تزریق میکنن. چند ثانیه طول میکشه

به یه دقیقه هم دردش نمیرسه. 

منظورم اینه که وحشتناک نیست که نتونی تحمل کنی. 

ان شاءالله که حدست اشتباهه و لوله هات بازن

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
باشه عزیزم تماس میگیرم خدا خیرت بده انشاءالله به همه ارزوهات برسی ❤️❤️❤️❤️

قربانت. ان شاءالله موضوع مهمی نباشه. 

و به زودی زود طبیعی مادر بشین. 

حتما ز بزن. خانم خیلی مهربونی هستن. راهنمایی میکنن. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
ازشون پرسیدم گفتن بی حسی و بیهوشی ندارن،مرکز استان رفتم پرسیدم شما از کدوم شهرستانید؟

من شمالی هستم

ساری

احتیاج به بی هوشی نیست عزیزم

چون کار ساده ایه

الان که انجام ندادی فکر میکنی چیز بزرگیه

ولی واقعا اینجور نیست

برو انجام بده

اصلا ترس نداره

تایمش ممکنه 15-30 دقیقه طول بکشه. چون چند تا عکس میگیرن. اما دردش همون اوله که وسیله معاینه رو میذار ...

ببخشید برای تزریقو عکسو اینا باید مثه اون معاینه دکتر زنان ....باشه؟منظورمو میفهمی؟اون صندلیه و...

گفتنه باید برم واسه آی وی اف چون سنم بالاست

ان شاءالله که غافلگیر بشی. و طبیعی مادر بشی. 

بهترین خیرات و برکات رو برات از خدا میخوام

تایمش کمتر از سونوگرافی؟ من احتمال زیاد لوله هام بستس واسه همین میدونم درد دترم 

بستگی به مشکل داره

مثلا امروز برای یه خانم حدود ۳۵دقیقه طول کشید ولی برای من ۱۰دقیقم طول نکشید

ببخشید برای تزریقو عکسو اینا باید مثه اون معاینه دکتر زنان ....باشه؟منظورمو میفهمی؟اون صندلیه و...

نه. یه تخت معمولی هست. دراز میکشی پاهاتو از زانو خم میکنی و کارشناس وسیله معاینه رو وارد میکنه. 

قربانت. ان شاءالله موضوع مهمی نباشه.  و به زودی زود طبیعی مادر بشین.  حتما ز بزن. خانم خ ...

انشاءالله

ممنونم از دعای قشنگت

حتما تماس میگیرم فردا

خدا خیرت بده

ممنونم دوست عزیز

❤️❤️❤️