2777
2789
عنوان

بیاید بگم چی شده

139 بازدید | 13 پست

امروز یه بار این تاپیکو زده بودم اونایی ک ندیدن بیان راهنمایی کنن

من دوسال پیش با پسری بودم حدود یکسال باهم بودیم ولی یه اتفاقاتی افتاد که من رابطه رو تموم کردم 

نمیگم چه اتفاقاتی فقط در همین حد بدونید که آدم درستی نبود 

ما همسایه ایم و همش مجبور بودم بعد از تموم شدن رابطه هی ببینمش و اذیت میشدم تصمیم گرفتم درس بخونم یه دانشگاه خوب قبول شم از اینجا برم خوابگاه و دیگه نبینمش 

درس خوندم رتبه خوبی آوردم دانشگاه خوبی قبول شدم 

من دانشگاه فرهنگیان آموزش ابتدایی قبول شدم حالا دانشگاهمون میگه که این دانشگاه آموزش ابتدایی برگزار نمیکنه انتقالمون میده به دانشگاه دیگه ای که زیر مجموعه خودشه و اون یکی دانشگاه دقیقا همون شهریه که دانشگاه این آقا اونجاست 😐  منی که تو انتخاب رشته بخاطر این قضیه، اون شهرو نزدم بازم یه جوری شد که تو یه شهر بیفتیم 

واقعا نمیدونم چیکار کنم نميدونم حکمت خدا رو 

شما جای من بودید چیکار می‌کردید

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس حیفه به خاطر این ادم اینده تو خراب کنی. دیگه میری دانشگاه سرگرم درس میشی .صبح میری عصر میای اصن ط ...

آره عزیزم درسته ولی جفتمون تو اون شهر خوابگاه میگیریم

ببین تو. ازش ضربه خوردی درسته؟ خوشت نمیاد درسته؟ وبرای خودت بنویس این اقا این خصوصیات و داره که ازش بیزاری یا بدت میاد و جزو چارچوب‌های اصلی شخصیت توهست پس درنتیجه این آقا ازنظرتو یه آدم چیپ و سطح پایین بااین تفاسیر میتونی نادیدش بگیر و همچنین اشتباه گذشته رو تکرار نکنی

ببین تو. ازش ضربه خوردی درسته؟ خوشت نمیاد درسته؟ وبرای خودت بنویس این اقا این خصوصیات و داره که ازش ...

حرفت درسته عزیزم مرسی ❤️