2777
2789

مننن...پدرمادرهمسرم مخالف بودن بااینکه مادرش خودش منوانتخاب کرد اما بعده چن روزگفته بود نه. اخرشم بعده ۳ماه شوهرمو راضی کردن طلاقم بده 

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا حدی مخالف بودن

بله الان بعد ده سال همچنان برداشت های منفی از هر کار و حرف من دارند و طرز فکرشون در باطن ذره ای تغیر نداشته فقط چون شوهرم دیگه بهم اعتقاد داره حفظ ظاهر می‌کنند تا عصبانی بشن و حرف دلشون از دهنشون بپره بیرون

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

عمه های شوهرم مخالف بودن پدرشوهرمم پر میکردن٫ماه اول پدرشوهرم یکم سر سنگین بود ولی الان عالیههههه عاشقشونم 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرسیدند : چگونه میان شلوغی اورا یافتی ؟                              گفت :کدام شلوغی؟                                                           من غیر از او کسی را ندیدم ….🥺♥️🫂
شدیدا مخالف بودن در حدی که شب عروسیم گفتم تا کاری نکنن طلاق بگیرم ولم نمیکنن ولی الان میگن خیلی خوبی

با من انقد بدن که عقدم نیومدن 

حالا خوبه شب عروسیت بودن 

ولی احتمالا شب عروسیم نباشن

الان بعد یک سال عقد هنوز نرفتم خونشون

اصلا با چنین موردی ازدواج نکن عزیز دلم چون حسرت خیلی چیزها به دلت میمونه و هیچوقت اونقدر که دوست داری و لایقت هست صاف و صادق تو خانوادشون باهات نمیشن

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
با من انقد بدن که عقدم نیومدن  حالا خوبه شب عروسیت بودن  ولی احتمالا شب عروسیم نباشن ال ...

همشونم همینم الانم به خاطر این با من خوبن که شوهرم بیماری لاعلاج گرفت و من پشتش واستادم در صورتی که خودشون گفتند ما کامل خودمون آماده کردیم بری و حتی اگه دخترمون بود طلاقش می‌گرفتیم 

منو شوهرم با هم دوست شدیم و ازدواج کردیم ، من انتخاب شوهرم بودم، در حدی مخالف بودن که از حسودی حناااق گرفتن و کلا قطع رابطه کردن و عقد و عروسیم نیومدن و خداروشکر پاشون بریده شد از زندگیم 

🌹