2777
2789

نگران نباش بلندتر میشی هنوز سنت کمه

زیاد به پریود ربط نداره بعد پریود هم قد بلند میشه وگرنه همه تو قد ۱۰؛۱۲سالگیشون میموندن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت  ماشالا عالی هستی کاش دختر منم به این قد برسه میتونم بپرسم هتش سالگی چقد بودی و چه کار کردی بلند شد قدت؟ ورزش خاصی کردی

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

خوشبحالت  ماشالا عالی هستی کاش دختر منم به این قد برسه میتونم بپرسم هتش سالگی چقد بودی و چه کار ...

عزیزم میگه دوس دارم نه اینکه اینقدر قدش باشه

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...
عزیزم میگه دوس دارم نه اینکه اینقدر قدش باشه

عزیزم ممنونم گفتی انقد ناراحتم بابت قد دخترم هول شدم

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى