2777
2789
عنوان

بیاین.. فردا چجوری مدرسه رو بپیچونم

23283 بازدید | 99 پست

یازدهمم‌.  فردا میخوان ۳ درس بپرسن تا ساعت ۲ ظهر هم تو مدرسه باید باشم واقعا حسش نیست برم یک راحل حل بدین که بپیچونم فردا رو مامانم و بابا یجوری باید قانع کنم که نرم فردا 

اگه نری که بدتر جلسه های بعدی حتما ازت میپرسن

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو.........حال میده..........مدرسه برا همین کاراس دیگه  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اگ واقعا دلیلت جوریه  ک نمیشه بری خودتو بزن دل درد😐🙂

من دختریم ک شاید بخاطر دردام یه روز کاملو تو تختم بمونم شاید یه شب تا صبحو و اشک بریزم ولی هیچوقت کم نمیارم بازم قوی پا میشم  .  من یه دختریم که عاشق موسیقیه عاشق خوردن یه فنجون  قهوه  توی هوای پاییزیه  .،  عاشق قدم زدن زیر بارون،  و صد البته عاشق عشقش عشقی ک براش جنگید.  ( یه صلوات برام بفرستین) #عاشقش

والاه ما بلد نیستیم ما رو‌تخت بیمارستانم بودیم مامانم با تخت میاورد سر کلاس

ببینم تورو 😍😍😍                                                                  .                                                                                    .                                                                           دیدمت برو 😒😒😒