2777
2789
عنوان

درسخونا بیان🤓

217 بازدید | 41 پست

امسال میرم دوازدهم درسم خوبه تقریبا اما نهایی سخته 

کسایی ک کنکور خوب دادن و درسخون بودن چطوری میخوندین؟!

امسال تابستون نتونستم بخونم اصلا🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچهای کنکوری نهاییا یازدهم چطور بود براتون

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

امتحان نهایی ها خیلی سخت تر شدن

سختی نهاییو میتونیم یکاریش کنیم

سختی کنکورو کجای دلم بزارم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

سختی نهاییو میتونیم یکاریش کنیمسختی کنکورو کجای دلم بزارم

نه به عنوان کسی که امسال هم نهایی دادم هم کنکور میگم که نهایی هزار برابر سخت تر هست و مهم تر هست بخاطر همین هم سخت هست خیلی بشدت وحشتناک به حرفم می‌رسی حالا ببین کی گفتم 

غمگین ترین لحظه زندگیم اونجایی بودکه به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم خودم کنارش باشم🖤🍂

امسال یازدهم من ۶تا درس نهایی دادم سخت بودننهایی پارسال خوب بود ولی امسال مفهومی تر شدش

نهایی دوازدهم رو کلا فاکتور بگیر هزار برابر سخت تر هست 

غمگین ترین لحظه زندگیم اونجایی بودکه به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم خودم کنارش باشم🖤🍂

امسال یازدهم من ۶تا درس نهایی دادم سخت بودننهایی پارسال خوب بود ولی امسال مفهومی تر شدش

اره منم کنکوریم ۶ درس نهایی داشتیم

دهم نمره هام عالی شد ولی امسال فقط خوب شدن