2777
2789

باید عمل کنم؟

خیلی تابلو نیستا

بعد دقت کردم انتهایِ ابروهام ، استخون صورتم برجسته ست

بعد به چشم و ابروی دیگران نگاه می کنم اینطوری نیست 

نمیدونم منظورمو چطوری بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشت پلکتو بردار

تا عمر داری راحتی، مامانم و خاله هام انجام دادن راحت شدن

انقدرم غصه نخور

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

اول برو دکتر ببین نوع پلکت برا بلفارو مناسبه یا لیفت چون داداش من رفت عمل بلفارو خیلی عالی شد ولی به من گفت پلکت با داداشت فرق داره لیفت بهتره از درد لیفت ترسیدم عمل کردم ولی برا داداشم خیلی قشنگ تر شد واقعا تغییر حسابی کرد من خیلی کم

منم تنها عملی که دوست دارم انجام بدم همینه فعلا دندونام واجبترن اونارو انجام دادم میرم سراغ پلک

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

اول برو دکتر ببین نوع پلکت برا بلفارو مناسبه یا لیفت چون داداش من رفت عمل بلفارو خیلی عالی شد ولی به ...

جای بخیه ها چی محو شد؟میشه اسم دکترت رو بگی اگر تهرانه

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

پشت پلکتو بردارتا عمر داری راحتی، مامانم و خاله هام انجام دادن راحت شدنانقدرم غصه نخور

ببین فقط انتهاش برجسته ست 

میگن چشمت باز میمونه چون پلکت اونقدر پفش زیاد نیست 

چاره ای نیست انگار

جای بخیه ها چی محو شد؟میشه اسم دکترت رو بگی اگر تهرانه

نه عزیزم اصفهانم وا تهران به اون خوبی من آرزوم بود برا عمل تهران بودم

اتفاقا دنبال دکترا که میگشتم همین جا یکی عمل کرده بود تهران فوق العاده شده بود جوری که دوس داشتم برم تهران عمل کنم اما نشد نمی زارن

آره عزیزم رفت جا بخیه