2777
2789
عنوان

ادامه بارداری بعد از کورتاژ!!!

2114 بازدید | 13 پست

من دوقلو باردار بودم نه هفتگی رفتم بیمارستان کورتاژم کردن ، رشد نکرده بودن ، حالا دو روز بعد کورتاژم تو خونه جنین افتاد که هیچ ، تا یمدت خونریزی داشتم قطع شد الان دو هفته پیش پریود شدم با درد بسیار وحشتناک که یهو یه گلوله بزرگ خون افتاد بیرون... بعد تا دیروز خونریزی داشتم ینی دوهفته کامل... رفتم سونو امروز میگه تو یک ساک حاملگی داری پنج هفته شاخ دراوردم دکتر میگه من نمیدونم این همون قبلیه که نیوفتاده یا جدید حامله ای!! گفتم والله من رابطه نداشتم که حامله بشم مگه میشه من دقیقا دو ماهه کورتاژ کردم ...

گفت پس میخای بهت قرص بدم بیوفته نگرفتم یه میلیون میشد موندم این دیگه چیه بخدا 

احتمالا یکی از قلها موقع کورتاژ خارج نشده چون کورتاژ یه عمله کوره بخوای دقیق باشه باید هیستروسکوپی کنی شما میگی رابطه نداشتی پس بارداری جدید نیست همون بارداری قبلیه 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی باز یک هفته صبر کن دوباره سونو بده ببین بارداری رشدی داشته

من خودم فروردین اینطوری شدم دو قلو داشتم یه قلش قلبش تشکیل شد ولی یکیش پوچ بود فقط کیسه اب بود تو نه هفته سونو دادم دکتر گفت یکم صبر کن ببینیم بارداریت چه طور پیش میره ولی تو 11هفته افتادم خونریزی و خودشون دفع شدن تا 4ماه هم درگیر بقایا بودم دکتر گفت کورتاژ کن زیر بار نرفتم با قرص بالاخره دفع شد

ولی باز یک هفته صبر کن دوباره سونو بده ببین بارداری رشدی داشته من خودم فروردین اینطوری شدم دو قلو د ...

من کورتازم شدم رفتم بیمارستان بدون اینکه قرص بذا ن مستقیم بردن کورتاژ ولی هیچیو خالی نکردن الکی بیحسی کمر شدم الان باز دارم دمنوش دم میکنم خسته شدم از خونریزی بخدا 

من کورتازم شدم رفتم بیمارستان بدون اینکه قرص بذا ن مستقیم بردن کورتاژ ولی هیچیو خالی نکردن الکی بیحس ...

من هم از ترس این چیزها اصلا زیر بار کورتاژ نرفتم تو نه هفته اون قلی که تشکیل شده بود خیلی رشدش کم بود دکتر گفت احتمالا سقط میشه بیا کورتاژ کنم گفتم نمیخوام صبر میکنم بالاخره بدنم خودش پس میزنه قدیم که کورتاژ نبود چکار میکردن مگه، بدن نهایت تا هفته 12ساک بارداری رو پس میزنه همون هم شد تو 11هفته خونریزیم شروع شد 3سانت بقایا داشتم یه دکتر رفتم گفت کورتاژ کن یکی دیگه گفت ساکشن کن دیگه آخر سر پیش یکی دیگه رفتم گفت مترژن میدم بوخور اگر دفع نشد بیا کورتاژ ولی باز زیر بار نرفتم چهار ماه پدرم درومد از دست خونریزی و لکه بینی ولی حداقل رحمم الکی دستکاری نشد الان هم دوباره تو اقدامم

من هم از ترس این چیزها اصلا زیر بار کورتاژ نرفتم تو نه هفته اون قلی که تشکیل شده بود خیلی رشدش کم بو ...

من دوبارم قیلا کورتاژ شدم این سومین بار بود ، ولی پدرم دراومد سر این دوقلویی ناخواسته ... یه بچه دوساله دارم خداروشکر بعد دو سقط اولم ، من این سری انقدر حالت تهوع شدید داشتم دیگه تحمل صبر کردن نداشتم

اسی دوباره سونو برو خاک بر سر دکترای بی مسیولیت کورتاژ کردی باید پاکسازی میشد کلا

اره باید برم ده روز دیگه الان که از سوزش ادرار دارم مییمیرم تمام صورتم ریخته بیرون