2777
2789
عنوان

من چه کلاسی برم بهتره؟؟

1057 بازدید | 22 پست

لیسانس حسابداریمو گرفتم بابام نمیزاره برم سرکار  حالا دوست دارم برم یه کلاسی که هم بیرون رفته باشم و حوصلم سر نره هم چیزی باد بگیرم 

آرایشگری و اینا مطمئنم بابام نمیزاره 

خواستم برم کلاس زبان تقریبا ترمی ۷۰۰ بنظرتون ارزش داره یا هنری یاد بگیرم؟ 

حیف که لپ تاپ ندارم وگرنه یا برنامه نویسی میرفتم با ارز دیجیتال

کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم  

من ک دارم میرم کلاس طراحی

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین علاقت ب چیه

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

زبان توی این دوره زمونه حتماً باید یادبگیری قبلا خیلی با کلاس بودی اگ زبان بلد بودی اما الان خیلی از دنیا عقب میمونی یعنی واسه سنی که شما توش هستید باید بلد باشید 

اللهم صل علی محمد و آل محمد 
طراحی چهره؟ بازار کارش چطوره؟

فعلا به چهره نرسیدیم

نمیدونم ولی میتونی آموزش بدی یا سفارش بگیری 

من علاقه دارم بهش

بشین برای اموزش و پرورش بخون

یا سنت میرسه برای کنکور که بری اموزش و پرورش

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ن زیاد  چطور؟

اگه صدات خوب بود میتونستی گیتار یادبگیری بزاری یوتیوب خیلییی درآمد داره من خودم صدام خیلی خوبه میخوام بعد کنکورم این کارو بکنم

گفتم به شما هم پیشنهاد بدم🤚🏻❤

♡BTS♡ واسه رسیدن به آرزوم دعام میکنی؟🥲

لیانای عزیزم اگه حوصله وعلاقه داری کلاس خیاطی به نظرم خیلی خوبه دوره های مانتو دوز واینارو برو میتونی برا خودت مانتوهای خوشگل بدوزی ولذت ببری حتی میتونی تااخرش بری و بعد کارگاه یا اموزشگاه بزنی اگه دوس داری.اگه هم نرفتی ونصفه ول کردی یه چیزایی یاد گرفتی ومیتونی برا خودت وخانوادت بدوزی.البته به نظرم الان این خیاطی تو این دوره دیگه بحث علاقه نیس بحث نیاز حتما تو زندگی لازمت میشه و چه خوب که کامل و بهتر یادش بگیری