2777
2789

داستانش چیه توروخدا بگو من بچه سوم باردارم مستاجریم وفشار زیادی رومونه باید کجابرم چیکارکنم

..رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ..پروردگارا، و آنچه تاب آن نداريم بر ما تحميل مكن‏.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تیر ماه گرفتم این وام رو.همون اول که گفتن ثبت نام کردم

توروخدا پست قبلمو جواب بده

..رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ..پروردگارا، و آنچه تاب آن نداريم بر ما تحميل مكن‏.
داستانش چیه توروخدا بگو من بچه سوم باردارم مستاجریم وفشار زیادی رومونه باید کجابرم چیکارکنم

برو کافی نتی کارت ملی پدر فرزند  ببر بگو منو وام فرزنداوری ثبت نام کن

بعد اگه سامانه باز باشه ثبت نام میشه

الان بیشتر بانکا سامانه بازه به جز بانک ملی

بچه اخر باید متولد ۱۴۰۰به بعد باشه

اگه ۳تا بچه داشته باشی ۶۰ملیون میدن

برا بچه سوم ۶۰ تومن میدن من بچه دوم بودم چهل تومن با شش ماه تنفس برای پرداخت اقساط. اول تو سایتش ثبت نام کردم بعد پیام اومد برید فلان بانک رفتیم مثل بقیه وامهاس بقیه کاراش.ضامن هم یک نفر خواستن.بانک رو هم خودت انتخاب میکنی بانکی که ضامن داری بزن.من رفاه زدم بعد تقریبا یک ماه گرفتم. بچه ات باید به دنیا بیاد بعد میتونی ثبت نام کنی. چون کد ملی فرزند رو میخاد. تو گوگل بزن وام فرزنداوری ادرس سایتش میاد

کار خوبه خدا درست کنه  
توروخدا پست قبلمو جواب بده

بعد ثبت نام باید منتظر پیامش باشی

بعضیا یه روزه پیام میاد براشون بعضیا ممکنه یک ماه طول بده

پیام ک اومد برو همون بانکی ک ثبت نام کردی مدرک و ضامن و. اینا ببر

خودم ضامن شوهرم شدم.هم خودم هم شوهرم رسمی هستیم.وام بنام پدر.دیگه هرکسی میتونه ضامن بشه

چ خوب

ما ک هررچی تلاشکردیم ضامن پیدا نکردیم

😁🙄🤣

دیگه رشوه دادیم

اونم برا چقد به نظرت؟

20,ملیون