2777
2789

سلام کاربریتون که بسته بشه تاپیک ها حذف نمیشه فقط دسترسی به لیست تاپیک ها بسته میشه

امکان حذف تمام تاپیک ها وجود نداره میتونین روزانه یک مورد برای نی نی یار حذف ارسال کنید

https://www.ninisite.com/Discussion/Topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام کاربریتون که بسته بشه تاپیک ها حذف نمیشه فقط دسترسی به لیست تاپیک ها بسته میشه

امکان حذف تمام تاپیک ها وجود نداره میتونین روزانه یک مورد برای نی نی یار حذف ارسال کنید

https://www.ninisite.com/Discussion/Topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام کاربریتون که بسته بشه تاپیک ها حذف نمیشه فقط دسترسی به لیست تاپیک ها بسته میشه امکان حذف ...

سلام نی نی یار مهربون چطور بعضیا فعالن و کاربریشون بسته نشده ولی وقتی میری که لیست تاپیکاشونو ببینی میزنه دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نیست 

منم این طوری میخوام

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
سلام نی نی یار مهربون چطور بعضیا فعالن و کاربریشون بسته نشده ولی وقتی میری که لیست تاپیکاشونو ببینی ...

سلام عزیزم امکان نداره تنها زمانی میزنه که کاربری بسته باشه

سلام عزیزم امکان نداره تنها زمانی میزنه که کاربری بسته باشه

ممنون ولی پستارو چطور پاک کنیم که تو حافظه گوشی نمونن جا نداره گوشیم پره

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
ممنون ولی پستارو چطور پاک کنیم که تو حافظه گوشی نمونن جا نداره گوشیم پره

عزیزم تعداد پست ها به حافظه گوشی ربطی نداره