2777
2789

سلام به دوستای خوبم 

چندوقت بود که حالم خوب نبود...روراست بگم چندین سال از حتی شاید بچگی..از دوشنبه هفته پیش میتونم بگم به آخر رسیدم و دیگه از کلافگی نمیدونستم  چ کنم ..که به صورت اتفاقی کتاب (شفای زندگی ) رو دیدم...و تو اینترنت سرچ کردم کتاب شفای زندگی صوتی ...چون انقدر خسته بودم ک حال خریدن و حتی خوندن کتاب رو نداشتم...زدم ببینم صوتیش موجوده یا خیر که متوجه شدم یه انسان بزرگوار به صورت رایگان همه فصل های صوتی این کتاب رو قرار داده و شما اگه سرچ کنید کتاب صوتی شفای زندگی ,اولین سایت رو باز کنید میبینید که موجوده....خلاصه الان من از۱۶فصل کتاب فصل پنج هستم و با شنیدن کتاب ب طرز عجیبی آروم میشم ..نکته جالب این کتاب این هست که از قبیل  روانشناسی زرد نیست و به طور موثری درمان کنندست...البته که من هنوز اول راه این کتاب هستم و تا فصل پنج متوجه شدم چقددددر اندیشه های تباهی داشتم اما هنوز کاملا به اون حال عالی نرسیدم ولی میدونم که با این کتاب میسر میشه,چرا که تا الان آرام و قرار گرفتم

اینا که به درد اونور میخوره 

اینجا بادپول ادم به ارامش میرسع ‌ نباشه هیچی 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوسش دارم خیلی حالمو خوب کرد ۴اثراز فلورانس هم مطالعه کنید حتما

۴اثر فلورانس هم خوندم اما خیلی برام ملموس نبود به جرعت اثر این کتاب رو من خیلی بیشتره ....مرسی از نظرت دوست عزیزم

اگه بخوایم اینطور فکر کنیم که باید عین یه قربانی خودمونو و زندگیمون رو نابود بدونیم!

نابود نمیکنیم .‌میریم دنبال پول ‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

۴اثر فلورانس هم خوندم اما خیلی برام ملموس نبود به جرعت اثر این کتاب رو من خیلی بیشتره ....مرسی از نظ ...

من ابتدا ۴اثر رو مطالعه کردم

حالم دگرگون شد

بعد شفای زندگی 

دیگه کلا دیدم به زندگی عوض شد

من ابتدا ۴اثر رو مطالعه کردم حالم دگرگون شد بعد شفای زندگی  دیگه کلا دیدم به زندگی عوض شد

خدارو شکر منم درحال آموزشم انشالله که همه حالشون خوب باشه ...منم به حال خوش پایدار برسم 

خب بریم دنبال پول ..اما حالمون خوش نباشع چی ? حال درونی خوش نباشه میلیاردر هم باشی به چشم نمیاد  ...

اره اینم هس :(     من پولدار بودم فقط میرفتم دنبال هدفم امضام . حالمم خوب میشد