2777
2789
عنوان

بدبخت شدم ک:/ بگید چیکار کنممممم😑

871 بازدید | 42 پست

سلام دوستان لطفا بم بگین چیکار کنم ببینید ما امروز عربی داشتیم بعد این معلممون میگ ک نباید توی کتابتون ک میخام درس جدید بدم از قبل نوشته باشید:/بعد من اومدم جوابا رو تو دفترم نوشتم ک تا سوال پرسید زود زود جواب بدم ک یدفعه اول کلاس دید ک من یه دفتر رو پام گذاشتم اینم اومد دفتر رو بردوشت و توش نگا کرد فهمید ک اومدم جوابارو نوشتم و بعددددش اومد جلو همه بچا چی گف ک چرا نوشتی از قبل😐بعدش برگه ها رو هم پاره کرد ریخت سطل آشغال😐و گفت فعلا دانش آموز من نیستی دیگه و کلی چییی گف بم جلو همهه😐😐وااهای من چق بد شانسم بعد کلاس من رفتم پیش همین معلممون باهاش صحبت کنم دیدم میگ من با تو حرف ندارم وووو بعدشم گف ک باید جبران کنی اینجور نمیبخشمت:|||||خاااا الان بنظرتوت چیطوری جبران کنم اصلا نمییونم چیجوریییی ممنان میشم ک بگیننن😐❤

یه جوری همتون عرق میخورید و گل میکشید که روم نمیشه بگم من هنوز شیر کاکائو با کیک میخورم🥲💔 دفعه بعدی که با خودم فکر کردم 😐" نه این حتما با بقیه فرق داره"😐کاش ابلفضل بزنه کمرمو از وسط دو نیم کنه تامام:/😹💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عقده ای معلمت

وای خعلی متنفرم ازش:/

یه جوری همتون عرق میخورید و گل میکشید که روم نمیشه بگم من هنوز شیر کاکائو با کیک میخورم🥲💔 دفعه بعدی که با خودم فکر کردم 😐" نه این حتما با بقیه فرق داره"😐کاش ابلفضل بزنه کمرمو از وسط دو نیم کنه تامام:/😹💔

چ حوصله ای داشتی تومن بوذم یادمم نبود دانش اموزش نیستم ک نیستم 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

وقتی میگه نکن نکن

همونایی ک نوشتی تو خونه بخون بعد برو سزکلاس

توصیف من:                                                                         عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»

مهم نباشه برات😐💔😭

من دختریم ک شاید بخاطر دردام یه روز کاملو تو تختم بمونم شاید یه شب تا صبحو و اشک بریزم ولی هیچوقت کم نمیارم بازم قوی پا میشم  .  من یه دختریم که عاشق موسیقیه عاشق خوردن یه فنجون  قهوه  توی هوای پاییزیه  .،  عاشق قدم زدن زیر بارون،  و صد البته عاشق عشقش عشقی ک براش جنگید.  ( یه صلوات برام بفرستین) #عاشقش