2777
2789
عنوان

بارداری

134 بازدید | 37 پست

سلام دوستان

باردارم و قصد زدن واکسن آنفولانزا دارم

ولی خیلی دودلم

ممنون میشم تجربیاتتون رو تو این زمینه بگید

خدایا بابت فرشته کوچولویی که بهم دادی هزاران بار شکر خودت مراقبش باش برای سلامتیش صلوات بفرستید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همچین کاری کنی؟ اگه واکسن بزنی بعدش کرونا میگیری نزن واکسنت رو

واقعا؟

شما تجربشو داری؟

خدایا بابت فرشته کوچولویی که بهم دادی هزاران بار شکر خودت مراقبش باش برای سلامتیش صلوات بفرستید  
به نظر من نزن دخترعموی منو پارسال به زور تو بهداشت زدن دو هفته مریض بود بدتر از انفولانزا همش میگ ...

واسه همین چیزاش دودلم

با دکترت مشورت کن اگر بتونی واکسن دریافت کنی که عالیه 

گفت بزن

شما زدی؟

مگه همه باردارا باید بزنن؟من الان ماه چهارمم لازمه بزنم؟ و اینکه خانه بهداشت نرفتم همون دکترم پرون ...

میگن بزنن

منم دکترم گفت بزن

خودم باید فک کنم ازاد بخرم بزنم

ولی دودلم

گفت بزن شما زدی؟

من نزدم چون نمیتونستم اما ماه بعد ک میرم پیشش حتما بهش میگم اگ میتونم بزنم

چون سیستم ایمنیم ضعیفه و از اول که هوا سرد شده دوبار آنفلوانزا گرفتم در حد سه چهار روز

شما چندماهتونه؟من هفته ۲۰ هستم

من نزدم چون نمیتونستم اما ماه بعد ک میرم پیشش حتما بهش میگم اگ میتونم بزنم چون سیستم ایمنیم ضعیفه و ...

چه جالب

منم هفته بیستم

ولی میگن فقط تا آخرمهر وقت داریم بزنیم بعدش دیگه فایده نداره

اگه از دکترت پرسیدی بهم بگو

من نزدم چون نمیتونستم اما ماه بعد ک میرم پیشش حتما بهش میگم اگ میتونم بزنم چون سیستم ایمنیم ضعیفه و ...

چرا نمیتونستی؟