2777
2789
عنوان

با شوهر وابسته به مادر چه کنم؟

2778 بازدید | 10 پست

۳ سال پدر شوهرم فوت شده موقع نامزدی ما فوت شد همسرم بچه آخر خانوادس ۲تا برادر و ۳تا خواهر داره  بعد از فوت پدرش شده جایگزین پدرش برای مادرش تمام دغدغش مادرش و مادرشم همیشه و در هر شرایطی طلبکارانه با همسرم برخورد میکنه و همش بچه های دیگران مثال میزنه که چه ها کردن برای مادرشون هیچ وقت نشده حتی تشکر کنه ولی همسرم میمیره براش برای مثال من بهش میگم من ببر دکتر میگه خودت برو ولی تا مادرش آخ میگه میبرتش دکتر خلاصه کارای این مدلی انگار اونا زن و شوهرن من غریبه مادرشم از هیچ کدوم از بچه هاش انتظار نداره فقط و فقط از همسر من توقع داره و جالبه همسرم هر کاری برای من میکنه سریع منت میذاره اما همیشه به من میگه من هییییبیچ کاری برای مادرم نکردم خریداش انجام میده ، کمک خرجش، بهترین دکترای تهران میبرتش از وقت خودمونو زندگیمون میزنه همه کار میکنه آخر سر میگه من کاری نمیکنم 

من که نمیگم کمک‌حال مادرش نباشه اما داره طوری رفتار میکنه من حس میکنم زن دومم

خیلی خستم حاضر نمیشه بریم پیش مشاور 

ببين اگه ما رشوهرت رفتار نرمال داشته باشه همسرت انقد از خودش ناراضي نيست اينارم نميگه معلومه مادر شوهرت خوب كارشو بلده!! 

بعدم چه لزومي داره همسرت بچه اخره همه رو اون به دوش بكشه؟ بچه هاي ديگم هستن هركس به نوبت وظايفشو انجام ميده

تو سعي كن اروم اروم با همسرت صحبت كني قانعش كني خيلي بهش اهميت ميده 

خودتم ميتوني بري پيش مشاور تا راهنماييت كنه درست شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد هستین درسته ؟ بهتره زمان بدی و ببینی آینده چی برات داره

سریع به عروسی و رفتن خونه خودتون فکر نکن 

نشانه های الان و جدی بگیر و خوب روش فکر کن ، فکر نکن حالا اگه برین خونه خودتون همه چیز درست میشه ، بهت قول میدم درست که نمیشه هیچ بسیار هم بدتر از الان میشه .

با خودت روراست باش اگر با آدم وابسته نمیتونی کنار بیای همین الان نامزدی رو به هم بزن ، ببین فکر نکن اگر روزی خدایی نکرده مادرشوهرت فوت کنه مشکلاتت تموم میشه نه اینجوری نیست، همسر شما مهرطلب و وابسته است و بعد مادرش هم ممکنه یکی از خواهراش و جایگزین کنه و افراطی بهش محبت کنه.

راهکاری ندارم. فقط برای شوهرت متاسفم. اون که می خواست پسر مادرش باشه پس چرا ازدواج کرد؟؟

هزارررررر بار این سوال ازش پرسیدم و معتقده برای من کم‌نمیذاره برای من کوه جا به کرده ولی برای مادرش هیچچچچچ کاری نکرده من دختری بودم که خونه پدرم آخ میگفتم مامان بابام جونشون میرفت ولی این آقا به من میگه خودت برو دکتر

نامزد هستین درسته ؟ بهتره زمان بدی و ببینی آینده چی برات داره سریع به عروسی و رفتن خونه خودتون فکر ...

نه نامزد نیستم نامزد بودیم پدرش فوت شد الان یک سال و خورده ای عروسی کردیم کاش تموم میکردم همون موقع نامزدی گفتم باباش تازه فوت شده گناه داره باید بهش زمان بدم درست میشه نشد که هیچ بدترم شد

ببين اگه ما رشوهرت رفتار نرمال داشته باشه همسرت انقد از خودش ناراضي نيست اينارم نميگه معلومه مادر شو ...

مبرادرشوهرم همش به شوهرم عذاب وجدان میده همش میگه من‌تنهام من فلانم باور کنید همسرم وقنی خونه کنار من داره زندگی میکنه عذاب وجدان داره که چرا با من داره زندگی میکنه اما مادرش تنهاست 

تمام خواهر برادراش کشیدن کنار همه چی ریختن سر همسر من اونم هییییچ مشکلی نداره میگه خواهر برادرام بدن من که نمیتونم بد باشم

هزارررررر بار این سوال ازش پرسیدم و معتقده برای من کم‌نمیذاره برای من کوه جا به کرده ولی برای مادرش ...

عزیزم اینکه مستقل باشی خیلی خوبه 

شما الان یک خانوم عاقل و بالغ هستی ، وقتی ازدواج میکنی یعنی داری مسئولیت یک خانواده رو میپذیری و در آینده مسئولیت تربیت یک بچه که بسیار مهمه ، اینکه شما خودت بری دکتر و خودت کارهای خودتو بکنی خیلی خوبه ، این باعث میشه در آینده نشی یکی مثل مادرشوهرت پس مستقل بودنت عالیه و هرگز خودتو وابسته هیچ آدمی نکن چه شوهرت چه پدر و مادرت ، تا جایی که توان داری خودت کارهاتو انجام بده مگر اینکه خدایی نکرده زمانی نتونی و به کمک نیاز داشته باشی .

ببین شاید بهتره خودت تنها بری مشاوره ، حتما مشاور بهت یاد میده که چطور آروم آروم رو ذهن همسرت اثر بذاری 

در کنارش سعی کن وقتت و پر کنی، برو باشگاه ورزش کن ، تی ار ایکس خیلی خوبه ، کراس فیت و پیلاتس هم خوبن.

کتاب بخون اگه علاقه داری 

فیلم ببین 

با دوستات برنامه های شاد داشته باش 

اولش سخته ولی وقتی شروع کنی اینقدر حس خوبی بهت میده حس مستقل بودن که هرگز دلت نمیخواد برگردی به قبل .

اینو بدون که هر چی بیشتر به همسرت بچسبی و هی روی مادرش فوکوس کنی بدتر میشه و همسرت برای اینکه به تو نشون بده هرگز از مادرش جدا نمیشه هی بیشتر و بیشتر به مادرش بچسبه ، یکم خودتو رها کن و فاصله بگیر و به خودت برس مطمئن باش نتیجه بهتری میده

عزیزم اینکه مستقل باشی خیلی خوبه  شما الان یک خانوم عاقل و بالغ هستی ، وقتی ازدواج میکنی یعنی ...

ااتفاقا چون مستقل بودم از اول میگه همه کارات خودت انجام بده به عنوان همسرم موظف هست به امورات من هم رسیدگی کنه حتی اگه من مستقل باشم 

بخدا انواع اقسام سرگرمی ها رو برای خودم درست کردم بازم ذهنم آروم نمیشه جالبه که میگه من برای تو همه کار میکنم ولی برای مادرم هییییییچ کاری نکردم 

یعنی اگه تنهایی برم پیش مشاور جواب میده؟؟؟ چون میدونه که خودش و مادرش شورش در آوردن نمیاد پیش مشاور 

سلام دوستان اگه قبل ازدواج متوجه شدین طرف مقابلتون  ب مادرش وابسته س همون اوایل ازدواجتونو کنسل کنین ..من یکسال نامزد بودم  نامزدم بی نهایت وابسته بود .مادره میگفت منم بیام باهاتون زندگی کنم اما از انجایی که متوجه اخلاقش بودم و بجز نامزد من 2پسر و3دختر دیگه داشت منم  کم کم متوجه شدم که این زندگی پایان خوشی نداره .یه روز زنگ زدم ب نامزدم اومد خیابون همونجا ازش خدافظی کردم ورفتم برای همیشه ..گرچه خیلی دوسش داشتم اما وقتی ب آیندم وزندگیم فکر کردم دیدم به ضررمه

سلام دوستان اگه قبل ازدواج متوجه شدین طرف مقابلتون ب مادرش وابسته س همون اوایل ازدواجتونو کنسل کنین ...

چقدر کار خوبی کردی 

کاش منم همین کارو می کردم که بعد یک سال کار هر روزم گریه نباشه ...