2777
2789

نه اصلا درد نداره بیهوش میشی بعدش هیچی نمیفهمی خیلی خودتو تخمکت رو تقویت کن اگر تخمک زیاد داشته باشی ممکنه هایپر بشی از عمل که اومدی ترشی و شور زیاد بخور دوغ هم بخور

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیهوشی داره

درد هم بستگی داره هایپر بشی یا نه

من چند روز قبلش شروع کردم مغز بادوم و پسته خوردم

سبزیجات هم میگن خوبه

البته به خاطر آمپول هایی که مصرف میکردم اشتهام کور شده بود

اصلا غذا میدیدم حالت تهوع میگرفتم گلاب به روت

مثل زنای باردار

مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�

هرکی یجوره ولی من خیلی عذاب کشیدم رسما مردم

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

روز عمل باید ناشتا باشی

خودشون بهت میگن یه آبمیوه شیرین بزاری توی وسایلی که همراهته

بعد از عمل به هوش اومدی میدن بخوری

وقتی از اتاق عمل اومدی و به هوش بودی بهت سرم میزنن سرم تموم بشه اگه حالت خوب باشه بهت میگن بری

من اومدم بیرون بلافاصله دوغ خوردم

شبم دوسه تا سفیده تخم مرغ نمک زدم خوردم همین

مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�
چرا؟

من ۴۰ تا فولیکول داشتم که هایپر شدم و بعدشم چند روز خوابیدم بیمارستان. خیلی بد بود 

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
وایی کجا انجام دادی ؟

صارم

من ۴۰ تا فولیکول داشتم که هایپر شدم و بعدشم چند روز خوابیدم بیمارستان. خیلی بد بود 

عززیزم  به سلامتی

چندتاش جنین شد

فرش انتقال دادی یا فریز

عززیزم  به سلامتی چندتاش جنین شد فرش انتقال دادی یا فریز

۱۵ تا جنین شد که ۱۰ تاش اوکی بود ... فریز بود