2777
2789
هایپر از چند روز بعد پانکچر معلوم میشه؟

از دو ساعت بعدش من شدم🙂

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵ تا جنین شد که ۱۰ تاش اوکی بود ... فریز بود

عزززیز دلم

من الان دوتا جنین فریز دارم که گفتن کیفیتش عالیه شکر خدا

ولی همش استرس دارم میگم نکنه دوتا کمه

مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�
از دو ساعت بعدش من شدم🙂

عزیزم هایپر از قبل عمل توی سونو ها هم مشخصه

من کسایی که باهام بودم تخمک زیاد داشتن دکتر بهشون گفت هایپر شدین

مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�
عزززیز دلم من الان دوتا جنین فریز دارم که گفتن کیفیتش عالیه شکر خدا ولی همش استرس دارم میگم نکنه د ...

نه عزیزم فقطططططط باید خدا بخواد . من یه دونه انتقال دادم و همونم موند برام. امروزم وقت سونو دارم برام دعا کن صدای قلبش و بشنوم💙

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
عزیزم هایپر از قبل عمل توی سونو ها هم مشخصه من کسایی که باهام بودم تخمک زیاد داشتن دکتر بهشون گفت ه ...

اره من از وسط سیکل که دارو میزدم هایپر شدم . ولی دو سه ساعت بعد علایم شدید هایپر شروع شد و ۵ روز بستری موندم همه مرخص شدن 

الان بارداری عزیزم؟ برای منم دعا کن 

بله عزیزم ان شاءالله به مراد دلت برسی

نه عزیزم فقطططططط باید خدا بخواد . من یه دونه انتقال دادم و همونم موند برام. امروزم وقت سونو دارم بر ...

ای جانم به سلامتی خدا حفظش کنه 

الهی به سلامت بغلش کنی

اره واقعا همه چیز دست خداست

انشالله که امروز صدای قلب قشنگشو میشنوی حتماااا

اون لحظه منم دعا کن که اون لحظه رو بچشم چهار سال داره میشه منتظرم🙏🏻💚🌱

ای جانم به سلامتی خدا حفظش کنه  الهی به سلامت بغلش کنی اره واقعا همه چیز دست خداست انشالله ک ...

مممنون عزیزدلم منم دوسال منتظر بودم الانم باورم نمیشه که نی نی تو دلمه ، خیلی استرس دارم میترسم از دستش بدم . ممنون ان شاءالله قلبش تشکیل شده باشه🥺🥺❤

مممنون عزیزدلم منم دوسال منتظر بودم الانم باورم نمیشه که نی نی تو دلمه ، خیلی استرس دارم میترسم از د ...

نترس گلم

استرس رو از خودت دور کن سمه

انشالله همه چی عالیه😍😘👶💚🌱

گلم میشه بهت درخواست دوستی بدم؟؟

نترس گلم استرس رو از خودت دور کن سمه انشالله همه چی عالیه😍😘👶💚🌱 گلم میشه بهت درخواست دوستی بد ...

قربونت برم عزیزم ممنون 

بله حتما🌺👍