2777
2789
شوهر منم عمرا میشست ... تو دوران عقد و نامزدی تعارف داشت هرچی میگفتم قبول میکرد😂😂😂 مثلا از یه غذ ...

شغلش طوریه که صبح زود می‌ره شبم ساعت حدودا ۱۰ میاد خونه،روزای تعطیل هم میخواد استراحت کنه یا بریم خونه مادرامون

عید بهترین فرصته بود بهش یاد بدم،ولی همش بهونه میاره 

گاهی میگم،ولی زیادم نمیگم دوست ندارم غرورش بشکنه،تنها مشکلم باهاش همینه همش موکول می‌کنه به بعد

حالا تو راننده ای ولی منم چون بلد نبودم همه جا با مامان بابای من یا مامان بابای خودش میرفتیم.مهمونیا منظورمه‌بعد دیگه گفتم من دیگه خجالت میکشم تو ماشبن کسی بشینم.دیگه هیچ جا نمیام.البته شوهر من میخواست ولی انگار شوهر شما خودش نمیخواد

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغلش طوریه که صبح زود می‌ره شبم ساعت حدودا ۱۰ میاد خونه،روزای تعطیل هم میخواد استراحت کنه یا بریم خو ...

منم همین بودم چون ما یه شهر دیگه بودیم اون مرخصی میگرفت ۱۰ روزه میومد پیشم😁😁😁منم فرصت طلب...

البته الان با ماشین نمیره سرکار بخاطر ترافیک تهران با موتور میره

ولی جاهای دیگه با ماشین میبره منو...

باهاش حرف بزن 

بگو روز عروسیمون من قراره رانندگی کنم؟؟؟بشین ک موقع عروسی ماشینی جلوت پیچید هول نکنی ...

پسفردا بچه دار شیم من چیجوری بشینم پشت فرمون!!!!

حالا تو راننده ای ولی منم چون بلد نبودم همه جا با مامان بابای من یا مامان بابای خودش میرفتیم.مهمونیا ...

منم مثل تو بودم ولی مطمین بودم خودم میتونم رانندگی کنم،پول خرید ماشینم داشتیم،ولی برا خرید ماشینم امروز فردا میکرد

منم باهاش لج کردم خودمو بچه هارو خونه زندانی کردم گفتم تا ماشین نگیری پامو از خونه بیرون نمیزارم نه خونه مادرت میرم نه خونه مادرم،به ۱۰ روز نکشید ماشین گرفت

فکر کنم باید دوباره همین روشو پیش بگیرم،نقطه ضعفش همینه

اره همسر منم پونزده ساله که گواهینامه داره ولی اصلا از رانندگی خوشش نمیاد میگه استرس میگیره، فقط موقع تمدید گواهینامه رانندگی میکنه سر آزمون و میره تا آزمون تمدید بعدی😐 چیزی هم نمیتونم بگم چون خودمم همینم جون به جونم کنن پشت فرمون نمیشینم 😂🤦🏻‍♀️

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲 
منم همین بودم چون ما یه شهر دیگه بودیم اون مرخصی میگرفت ۱۰ روزه میومد پیشم😁😁😁منم فرصت طلب... الب ...

روز عروسی راننده داشتیم

سر دوتازایمانم برادرشوهرم منو برد بیمارستان،انقد اینو میکوبم سرش بعد خودم ناراحت میشم

اره همسر منم پونزده ساله که گواهینامه داره ولی اصلا از رانندگی خوشش نمیاد میگه استرس میگیره، فقط موق ...

پس چیکار میکنید؟حداقل خودت همت کن

راستی مگه تمدید گواهی نامه آزمون داره؟

روز عروسی راننده داشتیم سر دوتازایمانم برادرشوهرم منو برد بیمارستان،انقد اینو میکوبم سرش بعد خودم ن ...

🤣حداقل ب امبولانس میگفت بیاد ببرتت 

خدا خودش هدایتش کنه ب سمت رانندگی😁😁😁😁

مگه برا تمدید گواهینامه باید آزمون بدن؟ 

ایران رو نمیدونم، فکر نکنم. جایی که ما هستیم هر پنج سال یه بار باید تمدید بشه و آزمون رانندگی داره 

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲 
ایران رو نمیدونم، فکر نکنم. جایی که ما هستیم هر پنج سال یه بار باید تمدید بشه و آزمون رانندگی داره&n ...

پس خارج از کشور هستین شما آخه منم تمدید کردم ولی آزمون ندادیم برا همین برام سوال شد😅

ب نام خدای رنگین کمان🌈
پس چیکار میکنید؟حداقل خودت همت کن راستی مگه تمدید گواهی نامه آزمون داره؟

دوچرخه داریم😅 دوچرخه و مترو. 

نمیدونم راستش، ما ایران نیستیم. اینجا هر پنج سال آزمون داره، ایران رو نمیدونم