2777
2789
آره هرجا میریم میشینه کنارم من رانندگی میکنم،تعجبم از اینه خجالتم نمی‌کشه یا شایدم به روش نمیاره

وای

خیلی سخته اینجوری

از چیز دیگه ای هم میترسه یا فقط همین یک مورد؟

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......
۴۱

بابای من اواین روزی ک ماشین گرفت زنعموم اومد جلو ماشین تبریک بگه بعد بابام هول میشه پاشو جا ابنکه بزاره رو ترمز میزاره دو گاز میزنه ب کرکره 

تقریبا ۳ یا ۴ سال بعد اون دیگ نمی روند میگف اصلا سوار ک میشم دست و پام سست میشه وای بعدش دیگه ب زووور منو مامانم دیگ ب ترسش غلبه کرد الان میرونه

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره هرجا میریم میشینه کنارم من رانندگی میکنم،تعجبم از اینه خجالتم نمی‌کشه یا شایدم به روش نمیاره

عزیزم دیگه همسرتو اینطوری بپذیر 

شوهر خالم می‌ترسید به زور خالم نشست پشت فرمون زد به عابر دیگه ترسش هزار برابر شد چقدر دوندگی کردن

بله شوهر من

شوهر منم ۴۱ سالشه

از سال ۹۶ شروع کرد

مردا زودتر یاد میگیرن.فقط باید اراده کنن

بندازش تو رودربایسی.مثلا بگو پسر ۱۵ ساله رانندگی میکنه.بذار یع کم خجالت بکشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

باورم نمیشه     

پس چیکار میکنه یعنی هیچ جا خودش نمیخواد تنها بره😐 

بنظر من خیلی زشته...

دور و بر من همه مردها حتی پسربچه ها از ده پونزده سالگی رانندگی بلدن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اره اولی ک ازدواج کردیم من ماشین میبردم سر قرار اون با تاکسی میومد  هیچی دیگه بعد ها فهمیدم عل ...

چه خوب این حتی قبول نمیکنه بیاد تمرین کنه،یه بار باباش بردش چون از اون حساب میبره،باباش می‌گفت برا بار اول خوب بود،ولی ادامه نمیده،باباشم وقت نمیکنه همش اینو ببره تمرین با منم نمیاد زیادم بگم عصبی میشه

بابای من اواین روزی ک ماشین گرفت زنعموم اومد جلو ماشین تبریک بگه بعد بابام هول میشه پاشو جا ابنکه بز ...

فکر کردم رفته رو زنعموت  

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بله شوهر من شوهر منم ۴۱ سالشه از سال ۹۶ شروع کرد مردا زودتر یاد میگیرن.فقط باید اراده کنن بندازش ...

گاهی میگم،ولی زیادم نمیگم دوست ندارم غرورش بشکنه،تنها مشکلم باهاش همینه

همش موکول می‌کنه به بعد

چه خوب این حتی قبول نمیکنه بیاد تمرین کنه،یه بار باباش بردش چون از اون حساب میبره،باباش می‌گفت برا ب ...

شوهر منم عمرا میشست ... تو دوران عقد و نامزدی تعارف داشت هرچی میگفتم قبول میکرد😂😂😂

مثلا از یه غذا متنفره ...نمیدونستم بردمش خونه مامانم درست کرده بود همچین با ولع خورد😂😂😂😂🤣🤣🤣