2777
2789
عنوان

کمکککک ککک کک 😑😑

177 بازدید | 23 پست

بچه ها یکم پیش متوجه برآمدگی تو ناحیه مقعد شدم 

درد هم داره 

فک کنم هموروئید باشه احتمالااا😑

و خب تو اینترنت خوندم نوشته بود باید به پزشک جراحی عمومی مراجعه کرد 

بعد من در حال حاظر که نمیتونم برم 

بعدا رو هم نمیدونم یعنی خب برم بهش چی بگم چیکار میخواد بکنه آنوسکوپی حتما لازمه؟ چون ورمش خارجیه از اون نمیتونه تشخیص بده؟

بعدشم اینکه نه تنها اون قسمت بلکه قسمتای اطرافش و جلو کنار رانم(اون بخش که متصل میشه به ران)هم شدیدا درد میکنه و دست اون سمتم یعنی راست و تا حدودی پام هم بی حس شده(زنده میمونم آیا؟😔)

کسی چنین تجربه ای داشته؟

یکی هم اینکه چند وقتی هست صبحا علاوه بر درد ستون فقرات با درد تخمکا و رحم هم بیدار میشم ممکنه به اون هم ربط داشته باشه؟

😑💔💔💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همورویید اره میگن  بایدکلونوسکوپی انجام بدی ،،جراح هم مستقیم نمیگه بیا برات جراحی کنم چون خیلی خطرات داره کلی دارو میده اگه‌جواب نداد بعد میگه جراحی کن که باز عود میکنه.... دارویی که میدن پماد ام‌جی هس با شیاف که اصلا جواب نمیدن ...باید همیشه چیزایی بخوری که فیبر داشته باشه که یبوست نشی زخم بشه خونریزی کنی

ببین دردای دیگتو نمیدونم ربط داره یا نه و علتش چیه، اما اگه مطمئنی هموروئید داری، از این پماد باریج بخر بزن معجززززه میکنی اگه درست یه مدت مصرف کنی 

الان عکسش میذارم برات

کار درست رو لیموشیرین میکنه،دیر سین کنی یه کاری میکنه اصلا دیگه طرفشم نری  
عزیزم بیشتر نوشته های نت چرتن اصلا باور نکن . چطور اینجوری شدی ؟ اسهال نداشتی ؟ یبوست؟

به صورت مزمن انقد داشتم که دیگه بهشون توجهی نکردم چون همیشه یکیشون بود

ببین دردای دیگتو نمیدونم ربط داره یا نه و علتش چیه، اما اگه مطمئنی هموروئید داری، از این پماد باریج ...

آخه خب منکه دقیق نمیدونم هموروئیده تا جایی که خوندم بیماری های مشابهش هم هست