2777
2789
عنوان

بچه هاتازگیاخیلی عصبی شدم

121 بازدید | 11 پست

میشه راه حل بدین برآآروم شدن اعصابم؟.

من خیلی آروم ومهربون بودم جدیدافوق العاده عصبیم

اصلاهم توزندگی مشترکم مشکلی ندارم خداروشکرشوهرمم مردخوبیه

بچه هام ۵ساله و۴ساله ان پسرن جفتشون.جدیداحوصله دوست فامیل هیچ کسوندارم ازهمه فراری ام

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اذیت بچها نیس؟

چراهست

همش بخاطراوناست.ازشون دورم فوق العاده آروم وریلکسم

تازه ازمسافرت برگشتیم ولی بازم عصبی ام

تازگیااینجوری شدم خیلی ناراحتم حوصلسونوندارم مدام درحال دعوان طفلک همسرم هم ناراحته بخاطرحال من ...

چراهست همش بخاطراوناست.ازشون دورم فوق العاده آروم وریلکسم تازه ازمسافرت برگشتیم ولی بازم عصبی ام ...

منم بچم سه سالشه....خیلی اذیت میکنه....دیشب رفتیم بیرون بخداکوفتمون کرد...موندیم چیکارکنیم

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
منم بچم سه سالشه....خیلی اذیت میکنه....دیشب رفتیم بیرون بخداکوفتمون کرد...موندیم چیکارکنیم

من آروم بودم کلاازوقتی بدنیااومدن اینجوری نبودم

تارگیاحالم بده.خیلی ناراحتم که نمبتونم خودموآروم کنم همش عصبی ام میکنن.مدام درحال دعواوکتک کاری ان.اینقدرناراحتم😞😞

من آروم بودم کلاازوقتی بدنیااومدن اینجوری نبودم تارگیاحالم بده.خیلی ناراحتم که نمبتونم خودموآروم کن ...

شایدتیروئیدت مشکل داره

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
شایدتیروئیدت مشکل داره

نمیدونم چم شده

بایدبرم آزمایش وچکاب.ولی بنظرم مشکل ازبچه هامه هرجامیرم میگن چجوری ایناروتحمل میگنی دراین حدشلوغ میکنن وزلزله ان

نمیدونم چم شده بایدبرم آزمایش وچکاب.ولی بنظرم مشکل ازبچه هامه هرجامیرم میگن چجوری ایناروتحمل میگنی ...

به منم میگن....اعصابم خوردمیشه....بچه هات حرف بدنمیزنن؟

نه دعوامیکنن جیغ ودادمیکنن اعصاب فولادین میخادباهاشون زندگی کردن

پسرمن خرابکاره..یه لحظه نمیشه تنهاش گذاشت

پسرمن خرابکاره..یه لحظه نمیشه تنهاش گذاشت

پسرکوچیکه منم ابنجوریه

الان یک ماهه میرم باشگاه مامانم نگه مبداره تامن نفس بکشم ازدستش.کلاعاشق خرابکاریه