dreammmmmmmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 6686 عنوان بچه هاتازگیاخیلی عصبی شدم 122 بازدید | 11 پست میشه راه حل بدین برآآروم شدن اعصابم؟.من خیلی آروم ومهربون بودم جدیدافوق العاده عصبیماصلاهم توزندگی مشترکم مشکلی ندارم خداروشکرشوهرمم مردخوبیهبچه هام ۵ساله و۴ساله ان پسرن جفتشون.جدیداحوصله دوست فامیل هیچ کسوندارم ازهمه فراری ام نفس من زندگی من پسرای قشنگم 1401/07/18 | 00:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترزیبایبهار عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 10781 اذیت بچها نیس؟ 💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
dreammmmmmmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 6686 اذیت بچها نیس؟ چراهستهمش بخاطراوناست.ازشون دورم فوق العاده آروم وریلکسمتازه ازمسافرت برگشتیم ولی بازم عصبی امتازگیااینجوری شدم خیلی ناراحتم حوصلسونوندارم مدام درحال دعوان طفلک همسرم هم ناراحته بخاطرحال من ... نفس من زندگی من پسرای قشنگم
دخترزیبایبهار عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 10781 چراهست همش بخاطراوناست.ازشون دورم فوق العاده آروم وریلکسم تازه ازمسافرت برگشتیم ولی بازم عصبی ام ... منم بچم سه سالشه....خیلی اذیت میکنه....دیشب رفتیم بیرون بخداکوفتمون کرد...موندیم چیکارکنیم 💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
dreammmmmmmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 6686 منم بچم سه سالشه....خیلی اذیت میکنه....دیشب رفتیم بیرون بخداکوفتمون کرد...موندیم چیکارکنیم من آروم بودم کلاازوقتی بدنیااومدن اینجوری نبودمتارگیاحالم بده.خیلی ناراحتم که نمبتونم خودموآروم کنم همش عصبی ام میکنن.مدام درحال دعواوکتک کاری ان.اینقدرناراحتم😞😞 نفس من زندگی من پسرای قشنگم
دخترزیبایبهار عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 10781 من آروم بودم کلاازوقتی بدنیااومدن اینجوری نبودم تارگیاحالم بده.خیلی ناراحتم که نمبتونم خودموآروم کن ... شایدتیروئیدت مشکل داره 💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
dreammmmmmmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 6686 شایدتیروئیدت مشکل داره نمیدونم چم شدهبایدبرم آزمایش وچکاب.ولی بنظرم مشکل ازبچه هامه هرجامیرم میگن چجوری ایناروتحمل میگنی دراین حدشلوغ میکنن وزلزله ان نفس من زندگی من پسرای قشنگم
دخترزیبایبهار عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 10781 نمیدونم چم شده بایدبرم آزمایش وچکاب.ولی بنظرم مشکل ازبچه هامه هرجامیرم میگن چجوری ایناروتحمل میگنی ... به منم میگن....اعصابم خوردمیشه....بچه هات حرف بدنمیزنن؟ 💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
dreammmmmmmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 6686 به منم میگن....اعصابم خوردمیشه....بچه هات حرف بدنمیزنن؟ نه دعوامیکنن جیغ ودادمیکنن اعصاب فولادین میخادباهاشون زندگی کردن نفس من زندگی من پسرای قشنگم
دخترزیبایبهار عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 10781 نه دعوامیکنن جیغ ودادمیکنن اعصاب فولادین میخادباهاشون زندگی کردن پسرمن خرابکاره..یه لحظه نمیشه تنهاش گذاشت 💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
dreammmmmmmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 6686 پسرمن خرابکاره..یه لحظه نمیشه تنهاش گذاشت پسرکوچیکه منم ابنجوریهالان یک ماهه میرم باشگاه مامانم نگه مبداره تامن نفس بکشم ازدستش.کلاعاشق خرابکاریه نفس من زندگی من پسرای قشنگم