2777
2789

دخترم جثه ی ریزی داره نسبت به همسن و سالای خود اصلا ظاهرش جوری نیس که فکر کنم شاید به سن بلوغش رسیده ،وزن ۲۴_۲۵قدش هم نرمال۱۲۶ دقیق حضور ذهن ندارم الان.دو  روز پیش دوش گرفته امشب میبوسیدمش زیر بغلش یه بوی خیلی کم از فاصله نزدیک ولی بوی آدم بالغ میداد بنظرتون طبیعیه؟مشکلی نباشه اخه هنوز بو بچه میده  گردنش اینا موقع میبوسمش ولی زیر بغلش شوکه شدم🥲

...

كنم اون سن خيلي بو بد عرقي ميدادم ولي مام خريدم و شيو كردم درست شد. يادمه بابام بهم ميگفت بوي عرقم شديده

من مبتلا به بيماري "دو قطبي" هستم.  امضام بسته به اينكه توي چه فازي قرار دارم عوض ميشه 😁 الان خيلي خوبم و شاد و پر انرژي. بيناراي دوقطبي بعضي وقتا افسردگي شديد دارن و بعضي وقتا شاد و شنگول. سوال بيشتري داشتي در خدمتم 😁  از اين جا به بعد انضاي قبليم هست كه توي فاز افسردگي بودم👈 زندگي اي كه بعد از هر بار نفس كشيدن ، اشك ميريزي كه چرا هنوز نمردي و زنده اي، زندگي نيست. زجر هست... به اميد روزي كه خوابم ابدي بشه 🤘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

10 سالشه دیگه وقت شوهرشه ها

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم