2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بفرما

علایمی داشتین هم؟من الان ۷روزه انجام دادم ۲روز بعدش خیلیی پاهام سرد بود خوندم میگن پروژسترونت کم بوده و فک‌نکنم نتیجه بگیری راسته؟؟؟؟ و پام از باسن تا پایین تیرمیکشید ایگاری فلج شده بودم ک علایم رفت والان هیچ علایمی ندارم جز سینه‌هام یکمی درد داره که هنیشه ۱هفته قبل موعد داشتم ....

علایمی داشتین هم؟من الان ۷روزه انجام دادم ۲روز بعدش خیلیی پاهام سرد بود خوندم میگن پروژسترونت کم بود ...

همه اینا بخاطر مصرف داروهاس

علائم رو ول کن کلا فقط ازمایش بده

من کلا از فرداش علائم همیشگی پریودهام رو داشتم عزیزم

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
همه اینا بخاطر مصرف داروهاس علائم رو ول کن کلا فقط ازمایش بده من کلا از فرداش علائم همیشگی پریودها ...

ان شالله ک بشه...دوماه پیشم انجام دادم منفی شد من اخه پلی کیستیکم

منم فک کن عوارض امپول باشه و این ماهم نگرفته باشه

نه بابا نا امید نباش عزیزم ان شاالله میگیره..منم دیروز باز رفتم سونو تا اگه فولیکول خوب داشتم دوباره برم آی یو آی اما فقط یدونه ۱۱ و ۲۰ داشتم که دکتر گفت یدونه به درد نمیخوره. دفعه پیش که انجام دادم دوتا ۲۵ بود. من خودم میدونستم نمیگیره آخع کی با سایز ۲۵ باردار شده؟😭😭😭😭

نه بابا نا امید نباش عزیزم ان شاالله میگیره..منم دیروز باز رفتم سونو تا اگه فولیکول خوب داشتم دوباره ...

منم سپردم دست خدا گفتم اگر صلاح بود بده...یه فولیکول ۱۸ یکی ۲۲ ویکی ۱۷ داشتم

نه بابا نا امید نباش عزیزم ان شاالله میگیره..منم دیروز باز رفتم سونو تا اگه فولیکول خوب داشتم دوباره ...

عز یز یه پسردارم هم ای یو ای کردم روش و باراول گرفت ویه فولیکول ۱۸ هم فقط داشتم ولی این سری دوبار نشد وباحالی فولیکول بیشتر بود