2777
2789
من که صدتا تاپیک میزنم کی آی یو ای تعیین جنسیت انجام داده؟؟؟ تازه مسیول ازمایشگاه گفت زمان میدیم ۴تا ...

مگه دخترداری؟ک‌پسرمیخای؟اگر نداری بسپارش جنسیت دست خدا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه دخترداری؟ک‌پسرمیخای؟اگر نداری بسپارش جنسیت دست خدا 

آی یو ای هم میترسم انجام بدم  از یه طرف میگن تو روشهای ازمایشگاهی مثله ای یو ای و ای وی اف  اسپرم پسر بیشتر از بین میره و صمنا من ای وی اف رو هم که انجام دادم  از یه طرف هم تو اقدام طبیعی فایده نداره یه خانومی بیچاره یه ساال رزیم گرفت و انواع شیمیایی و گیاهی مصرف کرد والا من هر چی دارم میخورم میبینم اون همه رو انجام داد باور کن بیچاره لتروزول و امپولهای تحریک تخمک و آزتدسازی هم زده بود سونو کرده بود و لحطه ازادسازی یه بار اقدام طبیعی کرده بود  باز دختر شده بود   حالا گیجم ای یو ای با تعیین جنسیت فقط مونده والا اونم میترسم 

آی یو ای هم میترسم انجام بدم  از یه طرف میگن تو روشهای ازمایشگاهی مثله ای یو ای و ای وی اف &nbs ...

با ای یو ای اگر بچه نداری تعیین جنسیت نکن چون شانس باروریت میاد پایین ولی ای وی اف خب دقیق جنسیت پسر رو درمیارن انتقال میدن و تعیین جنشیت با ای وی اف دقیق دقیق هست

آی یو ای هم میترسم انجام بدم  از یه طرف میگن تو روشهای ازمایشگاهی مثله ای یو ای و ای وی اف &nbs ...

بعدعزیزم اتفافا با ای یو ای شانس پسربیشتر هست تادختر چون  اونا اسپرم هائ  پرتحرک که مال پسر رو هست رو جدا میکنن بعد انتقال میدن پس شانس پس زایی بیشتره

بعدعزیزم اتفافا با ای یو ای شانس پسربیشتر هست تادختر چون  اونا اسپرم هائ  پرتحرک که مال پس ...

میگم پس میگن تو روشهای آزمایشگاهی مثله ای یو ای و ای وی اف  اسپرم پسر بیشترداز بین میره چون ضعیف تره که 

میگم پس میگن تو روشهای آزمایشگاهی مثله ای یو ای و ای وی اف  اسپرم پسر بیشترداز بین میره چون ضعی ...

ن عزیزم ای یو ای میان‌اسپرم های پرتحرک رو جدامیکنن وانتقال میدن که خانم زود بارداربشه واسپرم های پرتحرک مربوط ب پسرهست