2777
2789

اول اينو بگم خيلي آرومم و با كسي كاري ندارم.و اين نقطه ضعفمه چون باعث شده خیلیا راحت هرچی خواستن تو روم بگن.

ماجرا از اینجا شروع میشه که شوهرمو ماموریت فرستادن یه شهر دیگه .اونم به مامانش گفت بیاد پیشمون بمونه تا تنها نباشیم...تو اون یه هفته به قرآن عذاب کشیدم..خونه رو اونقد گرم میکرد.کلی لباس تن بچه ها میکرد..بچه هارو نمیذاشت حتی تو حیاط بازی کنن.ما هم تو خونه حبس شده بودیم..از یه طرف گرما..از یه طرف زندانی شدنمون..از یه طرف اخلاق گندش..باعث شده بود بچه ها عصبی بشن.همش جیغ میکشیدن.بهونه میگرفتنو گریه میکردن.منم وقتی شوهرم زنگ میزد بهش چیزی میگفتم.میگفت اشکال نداره تحمل کن.خلاصه تو فشار شدیدی بودم.واقعا تاب و توانمو از دست داده بودم..بچه یه عطسه معمولی میکرد میگفت ای وای سرما خورده..چن بار بهش گفتم چیزی نشده..میدیدم.خودسرانه به بچهآنتی بیوتیک میده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر اين جور ادما رو مخن😂😂

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

تا اینجا درسته که رفتاراش روی مخ بوده 

ولی از روی خیرخواهی بوده 

بنظرم برای تحمل کردن بهترش تصور میکردی مادر خودت بوده 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بچه میخواست بازی کنه میگفت بشین سر جات...فک کنین بچهنه حقداشت تو خونه بازی کنه نه تو حیاط..و فقط باید آروم یه جا مینشست..چن بار دیدم شب زیر پتو داره بخور میکنه..اونم با قابلمه ای که توش غذا میپزم...یا مثلا تو خونمون کلی دلمه درست کرد به خدا یه دونه هم بهمون نداد اونم تو سرویس قابلمه هام به دخترش زنگ زد..قابلمه رو داد بهش.یعنی همش دندون رو جیگر گذاشتم