2777
2789

حالا کادو هیچی یه تبریک لاقل‌.شما روز مادر چیکارمیکنید؟

خواهرشوهرم مجرده من هرسال براش کادو میگرفتم.روز مادرپدرم که جدا.حالا برا نوشون میخرن.بنظرتون برای نوه بخرن کافیه؟عروس نباید توقعی داشته باشه؟🤔

والا بمن ن تبريك ميگن نه كادو

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تولد من نه همسرم نه پسرم رو تبریگ نمیگن

اما من هرسال هدیه روز مادر رو میخرم

از بدجنسی نیست میدونم‌اونقدر گرفتارن که یادشون نمیمونه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
بگید روزمادر شما چیکارمیکنید؟بنظرتون اون ربطی نداره

روز مادر که فرق میکنه عزیزم ، ما که روز مادر همگی جمع میشیم میریم خونه مادر شوهر پول کادو میدیم فرداشم یا حالا یروز قبلشم با شوهرم میرم خونه مادر خودم به اونم پول کادو میدیم 

واسه منم تبریک نگفت امسال چون دوست داشت تولدم خانوادگی باشه نه دوستانه.

دوماه بعداز تولدم،تولدش بود.کیک خریدم رفتم سورپرایزش کردم کلی خوشحال شد.فرداش زنگ زد انقدددددددر تشکر کرد حد نداره.

عکس کیکم الان میذارم

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم
بگید روزمادر شما چیکارمیکنید؟بنظرتون اون ربطی نداره

من و همسرم كادو ميبريم و تبريك ميگيم

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا