2777
2789
عنوان

اگه روز تولدتون مادرشوهر نه تبریک بگه نه کادو

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 30 پست
بگید روزمادر شما چیکارمیکنید؟بنظرتون اون ربطی نداره

من ۲۰ ساله عروس این خانواده هستم حتی یک بار هیچ کدومشون نه به من نه بقیه عروساشون تبریک نگفتن 😆😆😆

روز زن هم همسرم برای مادر خودش و مادر من هدیه میخره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهر من هیچ کدوم تولد منو یادشون نیست اما اگه روز مادر هدیه نبریم شلوار از پامون در میاره 

ضمنا مادرشوهرم هر سری تولدهای دخترهاشو برای من یاد آوری میکنه منم خودمو میزنم به کری اصلا محل نمیدم 

تولد خودشم اهمییت نمیدم ولی روز مادر و عید نوروز هدیه نبریم تیکه میندازه و ما هم حتما میدیم این دوتا مناسبت رو 

امسال به دخترم یعنی نوه شون هم تبریک نگفتند چه برسه به من 

وااای دیگه نوبرن والا.اگه اینجوری بود که یک درصدم شک نمیکردم که روزمادرپدر هیچ کاری نکنم حتی تبریکم نگم

ای خواهر دلت خوشه هاا 🤣🤣 چه توقع ها 

والا من که مادرشوهرم بنده خدا آدم خوبیه اونقدر هوامو داره کاری به کارمون نداره دخالتم نمیکنه ولی خب اصلا تولد نه از خودمو نه از همسرمو تبریک نمیگه حتی شاید یه سالی هم ندونه کی بوده و کی تموم شده مثل امسال 

ولی پارسال روز تولد صبحش پیششون بودیم همونجا بچه خواهر شوهرم گفت زن دایی تولدته امروز مبارک دیگه همه اون جمع تبریکی گفتن 

ولی روز مادر فرق داره ما همه بچه ها چه اینطرف با داداشام چه اونور با خواهرشوهرام و برادرشوهرم  پول میزاریم رو هم یه کادو واسه مامانم و مادرشوهرم میخریم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت