2777
2789
عنوان

یه تاپیک بزرگ هست راجب میکرو !!!!!!

621 بازدید | 14 پست

میشه منو داخلش تک کنید پیداش نمیکنم

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بیاعزیزم https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=164194&slug=بارداری-با-میکرواینجکش ...

ممنونم ازت مهربونم🙏💞

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کجایی عزیزم از اونروز سفر نیومدی نگرانت شدم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
کجایی عزیزم از اونروز سفر نیومدی نگرانت شدم 

سلام عزیز دلم خوبی

امروز فعال شدم :)

ممنون از احوال پرسیت😚

خودت چطوری؟

سلام عزیز دلم خوبی امروز فعال شدم :) ممنون از احوال پرسیت😚 خودت چطوری؟

فدات بشممم جان دلم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

سلام گلم خوبید

من هم میخوام آی وی اف کنم و به سختی باید هزینه‌ش رو جور کنیم فقط یکبار میتونم انجام بدم

میشه تجربیات تون در مورد دکترها و بیمارستانهایی ک بد بودن و نتیجه نگرفتی که اونجا نرم

و جایی ک خوب بوده و بیشتریا نتیجه گرفتن بگید

واقعا ازتون ممنون میشم🌺🌺🌺

سلام گلم خوبیدمن هم میخوام آی وی اف کنم و به سختی باید هزینه‌ش رو جور کنیم فقط یکبار میتونم انجام بد ...

سلام عزیزم قربونت ❤️

من دفعه اول دولتی رفتم ، از خود پرسنل خیلی راضی بودم مهربون ولی خب نتیجه نگرفتم تو اون مرکز  یه بار پانچر و یکبار انتقال ناموفق داشتم

سری دوم و سوم ابن سینا بودم با دکتر انصاری پور 

راضی نبودم ازش یه پانچر هم باهاش داشتم.

پیشهاد هایی ک بهم شد دکتر فروتن هست و دکتر امنه لاهوتی 

خیلی تعریف این دوتا رو کردن پیش من 

ولی تقدیر من طور دیگه ای رقم خورده عزیزم 

ممنون عزیز دلم ک راهنماییم کردیآن شا الله خدا بهترینها رو نصیبت کنهو دلت شاد بشه♥️♥️🌺

ممنون عزیزم همچنین 

عزیزممم چه مامان ناز و قشنگی😍 همونطور که فکر میکردم بودی واقعا انرژی مثبتی 😍

عزیزی♥️😘