2777
2789
عنوان

بنظرتون به این پسره فرصت بدم

293 بازدید | 39 پست

تو مجازی با هم آشنا شدیم. من دانشجو ام ۲۱ سالمه اونم معلمه ۲۵ سالشه و شغل دومم داره. ازش خوشم اومده تا حدودی. قد و قیافه شم خوبه. بنظر پسر سالمی میاد و هدفمنده و برای ازدواج و آینده هم برنامه داره. 

مشکلی که هست اینه که شهرامون حدود ۵ ساعت از هم فاصله دارن و بنظرم این موضوع مشکل سازه.

از طرفی هم از سینگلی خسته شدم دلم یه رابطه عاطفی سالم میخواد. چیکار کنم ؟

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

بنظرم یکم باهاش حرف بزن ببین جدیه 

اگه قصدش جدی بود ادامه بده وگرنه با این دوری اذیت میشی

واینکه ببین میتونه از پس مخارج زندگی بر بیاد چون حقوق معلمی کفاف زندگی مشترک و نمیده 

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

شغل دومش چیه ؟

حقوقش چقدره ؟ 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم یکم باهاش حرف بزن ببین جدیه اگه قصدش جدی بود ادامه بده وگرنه با این دوری اذیت میشیواینکه ببین ...

خودشم گفته حقوق معلمی کفاف نمی‌ده و شغل دوم داره 

خودش که همش راجع به ازدواج و آینده حرف میزنه 

نمی تونم بازم بپرسم قصدت جدیه؟

شغل دومش چیه ؟حقوقش چقدره ؟

حقوق معلما کمه 

نپرسیدم احتمالا ۲۰ تومن 

خودشم گفت بیشترشو قسط میدم 

شغل دومشم مغازه داره

خودشم گفته حقوق معلمی کفاف نمی‌ده و شغل دوم داره خودش که همش راجع به ازدواج و آینده حرف میزنه نمی تو ...

چرا نتونی؟؟ 

همین اولش بپرس مگه وقتتو از سر راه اوردی اشتباه منو نکن دوست پسر منم اولش گفت قصدم جدیه الان میگه نمیتونم قول ازدواج بدم

بگو من دوست دارم اگه رابطمون ادامه دار بود به یه جاهایی برسه نیمخوام بی هدف باشه

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

بنظرم وقت هست انرژیتو توی این سن صرف این رابطه نکن چون لانگ دیستنسه و به حرفای آدمای مجازی نمیشه اعت ...

خودمم همین طوری فک میکنم 

اگه همشهری بودیم قضیه فرق می کرد 

اما دلم قرص نیست الان

و اینکه از تنهایی ام خسته شدم 

همکلاسیای دوران مدرسه ام ازدواج کردن 

من هنوز مرد آینده امو ندیدم 😂

چرا نتونی؟؟ همین اولش بپرس مگه وقتتو از سر راه اوردی اشتباه منو نکن دوست پسر منم اولش گفت قصدم جدیه ...

باشه بهش میگم ولی من خودمم از ازدواج میترسم آمادگی ندارم هنوز 

درسمم خیلی مونده تموم شه 🥲

فاصله زیاد اذیت کنندست هابپرس ازش چقدر جدیه بگو بهش اگر جدیه تا با خانواده صحبت کنید ببین چی میگه مو ...

بنظرت یه ماه بگذره بعد به خانواده ها بگیم بهتر نیست؟ 

آخه من هنوز مرددم 

خیلی شناخت ندارم ازش

حقوق معلما کمه نپرسیدم احتمالا ۲۰ تومن خودشم گفت بیشترشو قسط میدم شغل دومشم مغازه داره

هم سن تو کمه 

هم سن اون آقا 

عجله نکن موردای بهتری برات پیش میاد 

۵ ساعت فاصله خیلی زیاده 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸