2777
2789
عنوان

رابطه مجازی..

225 بازدید | 21 پست

رلم‌ میخواد بیاد خواستگاری ولی نمیخوایم بگیم دوستیم چیکار کنیم؟باید بگیم ی جا همو دیدیم و از هم خوشمون اومده بدون هیج حرف زدنی 

...راهنمایی کنین توروخدا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه لایکم کنی تاپیک رو داشته باشم 

«کاش خدا حق را به حق‌دار برساند مثلا تو را به من..!»❤اللهم صل علی محمد و آل محمد 💕اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌙اللهم صلی علی محمد و آل محمد💗 باردار نیستم تیکر بهترین روز زندگیمه❤💍من معتقدم، زن‌هابايد ديوانه باشند كه فكر مي‌كنند با مردها مساوى هستند؛🦢✨هميشه خيلی بالاتر بوده‌اند.🐚هر چيزى را به يك زن بدهى،آن را به بهترين مبدل ميسازد.💎اگر به او اسپرمى بدهى،او به تو يك بچه ميدهد.👩🏼‍🍼اگر به او يك محل اقامت بدهى،او آن‌جا را به يك خانه تبديل ميكند.💒اگر به او  ماده‌اى  غذایی بدهى،او به تو يك وعده غذایی ميدهد.🍝اگر به او لبخند بدهى،او قلبش را به تو ميدهد.🫀زن‌ها هديه‌هایی را كه دريافت ميكنند،چندين برابر و بهترينش ميكنند.💛
منم قرار بود سریع بیاد تا الان شد ۶سال هنوز نیومده هفته پیش ولم کرد حتما مواظب باش

معذرت میخوام میپرسم ب بهانه اینکه باهاتون میخاد ازدواج کنه عکسای مثبت ۱۸ ام میخاس؟؟

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز