2777
2789
عنوان

عصبانی میشم بچه رو دعوا میکنم داد میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 21 پست
باور کن همه رو امتحان کردم اصلا سمت غذا نمیاد دلم میخواد بمیرم

یه چند وقت بیخیالش باش بذار واکنش نشون بده از گشنگی، اصلا نپرس فلانی گشنته یا غذا میخوری، بیخیال باش نترس هیچیش نمیشه

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
اخه هیچی نمیخوره هیییییچی

اگه گشنه باشه سنگ هم میخوره مگر اینکه خدای نکرده مریض باشه که در این صورت بی قراری می‌کنه و معلوم میشه که مریضه، یه پارچه بزرگ یا چادری چیزی پهن کن و پسرت رو بذار روش و تو یه ظرفی مثل سینی یا دیس بزرگی غذا بریز مثلا دمپختی یا ماکارونی و یا هرچیز دیگه ای و بذار جلوش و برو به کارات برس، هم میخوره غذا و هم بازی می‌کنه و اینجوری علاقه مند میشه به خوردن، اگه نخورد یعنی گشنه نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا درکت میکنم پسر منم با اینکه الان ۴سالشه من باید بهش غذا بدم اصلا نمیگه گشنمه باید دور خونه دنب ...

چون شما عادتش ندادی که مستقل باشه، همش کردی دهنش، از الان هم میتونی تغییر بدی بد غذاییشو، بذار جلوش و برو، اگه گفت نمی‌خورم دیگه چیزی بغیر از غذای خودتون نذار جلوش، اگه نخورد نگران نباش، نترس از گشنگی طوریش نمیشه، وقتی گشنگی بهش فشار آورد میخوره

چون شما عادتش ندادی که مستقل باشه، همش کردی دهنش، از الان هم میتونی تغییر بدی بد غذاییشو، بذار جلوش ...

همش میگم سال دیگه این بچه باید بره پیش دبستانی اما حتی به خودش زحمت نمیده یه قاشق غذا بذاره دهنش حتما امتحان میکنم کاری که گفتیو ممنونم 

میشه برا تشکیل قلب نینیم یه صلوات بفرستین (االهم صل علی محمد و ال محمد)****۱۴۰۱/۰۷/۲۷ ۷هفته قلب بچم تشکیل شده بود خدایا هزار مرتبه شکرت میشه برای سلامت به دنیا اومدن نینیم دعا کنین ۱۴۰۱/۰۹/۰۷ غربالگری اولمو رفتم همه چی خوب بود خدایا دل همه منتظرارو شاد کن 
همش میگم سال دیگه این بچه باید بره پیش دبستانی اما حتی به خودش زحمت نمیده یه قاشق غذا بذاره دهنش حتم ...

نگران نباشید درست میشه، ولی باید صبور باشید و بچه تون رو بذارید به حال خودش بخصوص تو غذا خوردن

اگه گشنه باشه سنگ هم میخوره مگر اینکه خدای نکرده مریض باشه که در این صورت بی قراری می‌کنه و معلوم می ...

اینکارو هرروز انجام میدم ولی اولش میاد برای یه ثانیه غذا رو میگیره دستش بعد میماله روی چادر و میره اصلا دیگه نمیاد اون ورا. اصلا نمیشنینه یه جا که غذا بخوره

اینکارو هرروز انجام میدم ولی اولش میاد برای یه ثانیه غذا رو میگیره دستش بعد میماله روی چادر و میره ا ...

هیچ اشکالی نداره، تو فقط همین کارو بکن، باید صبور باشی، چندین روز یا حتی چندین ماه این کارو بکن تا خودش شروع کنه به غذا خوردن،بذار به حال خودش و برو و مشغول کارهات بشو و نیا هی نگاش نکن که ببینی خورده یا نه، بعدش دیگه بیا جمع کن و برو، اگه هیچی نخورده اشکالی نداره، تو همین روال رو ادامه بده تا تغییرش رو کم کم ببینی