بچه ها من سره غذا خوردن پسرم خیلی عصبانی میشم. الان شونزده ماهشه و تا حالا نشده گرسنه بشه یا مثلا من یه قاشق ببرم سمت دهنش دهنشو باز کنه. جدیدا دیگه اصلا نمیخوره. بزور میریزم دو سه قاشق تو دهنش. این پروسه هم خودش یه ساعت تقریبا طول میکشه. دیگه عصبانی میشم فحشش میدم. ارزوی مرگ میکنم. میگم خدایا منو بکش راحتم کن. تو رو خدا موعظه نکنید که ناشکری نکن و... نمیدونم چیکار کنم دعوا نکنمش. خودم عذاب وجدان میگیرم بخاطر من گریه میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخدا دست خودم نیست خیلی جلو خودمو میگیرم ولی بعضی وقتا دیگه منفجر میشم
کاملا درکت میکنم پسر منم با اینکه الان ۴سالشه من باید بهش غذا بدم اصلا نمیگه گشنمه باید دور خونه دنبالش بدوام تادو سه لقمه بخوره اما خواهرم دوتا بچه داره از ۲سالگی نشستن پای سفره و خودشون لقمه گرفتن و خوردن
میشه برا تشکیل قلب نینیم یه صلوات بفرستین (االهم صل علی محمد و ال محمد)****۱۴۰۱/۰۷/۲۷ ۷هفته قلب بچم تشکیل شده بود خدایا هزار مرتبه شکرت میشه برای سلامت به دنیا اومدن نینیم دعا کنین ۱۴۰۱/۰۹/۰۷ غربالگری اولمو رفتم همه چی خوب بود خدایا دل همه منتظرارو شاد کن