2777
2789

بچه ها من سره غذا خوردن پسرم خیلی عصبانی میشم. الان شونزده ماهشه و تا حالا نشده گرسنه بشه یا مثلا من یه قاشق ببرم سمت دهنش دهنشو باز کنه. جدیدا دیگه اصلا نمیخوره. بزور میریزم دو سه قاشق تو دهنش. این پروسه هم خودش یه ساعت تقریبا طول میکشه. دیگه عصبانی میشم فحشش میدم. ارزوی مرگ میکنم. میگم خدایا منو بکش راحتم کن. تو رو خدا موعظه نکنید که ناشکری نکن و... نمیدونم چیکار کنم دعوا نکنمش. خودم عذاب وجدان میگیرم بخاطر من گریه میکنه

من چرا خودتو اذیت میکنی عزیزم، بذار حس گشنگی بهش دست بده اینقدر همش به زور بهش چیزی میدی که بچه بدش میاد از غذا خوردن

یه مدت بیخیال باش، غذاهایی که بتونه خودش با دست بخوره درست کن بذار جلوش، خودتم بشین بخور کاری بهش نداشته باش

با کارتون موزیکال یا اسباب بازی سرگرمش کن بخوره

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو را به هر کی میپسندی سر بچه داد نزن بچه س کوچیکه نمیفهمه بچه س

زیر علمت امن ترین جای جهان است                 آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است                                                                        آقا هستم...

اول اینک باید قبول کنی اون بچه ست ممکنه یروز بخوره یروز نه ولی شیر میخوره واون سیرش میکنه ....

باید درقبال بچه صبور باشید با حوصله باشید اگ نخورد به زور متوسل نشید میخوره فقط اسرار شما اونو فراری میده

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

گیرم بچه ات غذا بخوره با جیغ وداد شما 

بنظرت دلش شاده اون به به مامان خوش اخلاق نیاز داره

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
بخدا دست خودم نیست خیلی جلو خودمو میگیرم ولی بعضی وقتا دیگه منفجر میشم

کاملا درکت میکنم پسر منم با اینکه الان ۴سالشه من باید بهش غذا بدم اصلا نمیگه گشنمه باید دور خونه دنبالش بدوام تادو سه لقمه بخوره اما خواهرم دوتا بچه داره از ۲سالگی نشستن پای سفره و خودشون لقمه گرفتن و خوردن

میشه برا تشکیل قلب نینیم یه صلوات بفرستین (االهم صل علی محمد و ال محمد)****۱۴۰۱/۰۷/۲۷ ۷هفته قلب بچم تشکیل شده بود خدایا هزار مرتبه شکرت میشه برای سلامت به دنیا اومدن نینیم دعا کنین ۱۴۰۱/۰۹/۰۷ غربالگری اولمو رفتم همه چی خوب بود خدایا دل همه منتظرارو شاد کن 

من برا پسرم همین مدل شما بودم الانم مرد گنده شده همینه... ولی دخترمو کار نداشتم... برنج ومیزاشتم جلوش بادست میخورد میمالید سروکله ش گرسنه بشه میگه قشنگ.. باور میکنی پسرم هنوز نمیگه گرسنه ام.. بازور غذا میخوره

من چرا خودتو اذیت میکنی عزیزم، بذار حس گشنگی بهش دست بده اینقدر همش به زور بهش چیزی میدی که بچه بدش ...

باور کن همه رو امتحان کردم اصلا سمت غذا نمیاد دلم میخواد بمیرم

بخدا دست خودم نیست خیلی جلو خودمو میگیرم ولی بعضی وقتا دیگه منفجر میشم

اثر این داد و بیدادی که سر بچه میکنی ده برابر از گشنه بودنش بدتره تو را خدا دیگه سرش داد نزن بچه ها گناه دارن دفاعی ندارن از خودشون 

زیر علمت امن ترین جای جهان است                 آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است                                                                        آقا هستم...

خودتو کنترل کن سر بچه داد نزن 

گناه داره هااا 

هروقت گشنش شد خودش ب میل خودش قاشق ببری سمتش میخورع 

بعدم اینجور ک شما غذا میدی ب بچه با جیغ وداد بنظرت فایده ای داره 

روح وروان بچه رو بهم میریزی