2777
2789
عنوان

با جاری ام دعوام شد😂

1941 بازدید | 92 پست

با جاریم همسایه ایم.یه مدتی هست به خاطر دورویی اون باهاش قطع رابطه کردم .امشب تو کوچه سروصدا میومد آیفون تصویری زدم کنجکاو شدم .یه دفعه صدای جاری اومد که گفت خدارا شکر آیفون تصویری اومد برای فضولا خوب شد منم بهش گفتم فضول تویی که تو کوچه ول میکردی. شما بودین چیکار میکردین؟

حسبی الله💚

بنظرم ب روی خودت نمیاوردی ک شنیدی

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حالا هرچی باشه 

ولی کارتون زشت بوده نباید گوش وایمیستادید

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲