2777
2789

از آقایی خوشم میاد و البته خودش به من پیشنهاد دوستی داد چندبار گفت بیا ببینیم همو من نرفتم بنا به دلایلی.. البته دفعه آخر خواستم برم اون اکی نبود شرایطش منم دیگه پیام ندادم اونم دیگه پیام نداده هنوز .. هرچند دوستی‌مون شکل نگرفته در مرحله آشنایی بودیم 

حالا پیام بدم من ؟ چی بگم ؟ چطور سر صحبت باز کنم ؟ 

آخرین پیام رو اون داده بود ..

و دیگر هیچ…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حالا میگه این چه سواله بعد مدت ها ، چیز دیگه به ذهنت نمیاد؟ سنگین تر 

همین کار شما سبک بازیه😑😑😑

سنگینم میخوای باشی تازه 🙁🙁🙁

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....                 بعدش میفهمی اسکل بودی .....😂😂😂

همین کار شما سبک بازیه😑😑😑 سنگینم میخوای باشی تازه 🙁🙁🙁

چه سبک بازی ؟! اینکه با کسی می‌خوام آشنا بشم چیش بده عزیزم نکنه عین ۱۰۰ سال پیش باید رفتار کنم؟ 

همین حالا هم من بین دوستانم خیلی سنگین شناخته شدم

اگر سبک بازی بود که رفته بودم بیرون بار اول و الان راحت پیام میدادم

و دیگر هیچ…

به نظر من بذار اون پیام بده یه مدتی صبر کن اگه خبری نشد بعد پیام بده چون اگه پیام بدی اون پُررو میشه

یه مرد سرمایه‌داری توی یه شهری زندگی می‌کرد اما به هیچ‌کس حتی یه ریال کمک نمی‌کرد فرزندی هم نداشت تنها با همسرش زندگی می‌کرد/ ، در عوض قصابی توی اون شهر بود که به فقرا گوشت رایگان می‌داد ، روز به روز نفرت مردم از شخص سرمایه‌دار بیشتر می‌شد مردم هر چه او را نصیحت می‌کردن که این سرمایه را برای کی می‌خوای؟ در جواب می‌گفت نیاز شما به من هیچ ربطی نداره برید از قصاب بگیرید تا اینکه روزی رسید و مریض شد هیچ‌کس به عیادتش نرفت در نهایت توی تنهایی جان داد ، هیچ کسی حاظر نشد به تشیع جنازش بره و همسرش به تنهایی اونو دفن کرد اما در فردای اون روز اتفاق عجیبی توی شهر افتاد دیگه قصاب به کسی گوشت رایگان نداد ، اون گفت کسی که پول گوشت را پرداخت می‌کرد همان مرد سرمایه‌دار بود که دیروز از دنیا رفت / قضاوت کار ما نیست ، قاضی خداست......
به نظر من بذار اون پیام بده یه مدتی صبر کن اگه خبری نشد بعد پیام بده چون اگه پیام بدی اون پُررو میشه

۳.۴ ماهه هربار اون پیام داد و درخواست کرد بریم بیرون نرفتم با اینکه دلم باهاش بود.. اینبار ممکنه باز پیام بده؟ من ۱ هفته ست صبر کردم پیامی نداد ، پیام بدم چی بگم؟؟

و دیگر هیچ…
۳.۴ ماهه هربار اون پیام داد و درخواست کرد بریم بیرون نرفتم با اینکه دلم باهاش بود.. اینبار ممکنه باز ...

چند روز دیگه هم صبر کن تا اون پیام بده اگه نداد بهش پیام بده و فقط اینو بگو ( سلام خوبید ببخشید مزاحمتون شدم  چند وقته پیام ندادید نگران حالتون شدم )

یه مرد سرمایه‌داری توی یه شهری زندگی می‌کرد اما به هیچ‌کس حتی یه ریال کمک نمی‌کرد فرزندی هم نداشت تنها با همسرش زندگی می‌کرد/ ، در عوض قصابی توی اون شهر بود که به فقرا گوشت رایگان می‌داد ، روز به روز نفرت مردم از شخص سرمایه‌دار بیشتر می‌شد مردم هر چه او را نصیحت می‌کردن که این سرمایه را برای کی می‌خوای؟ در جواب می‌گفت نیاز شما به من هیچ ربطی نداره برید از قصاب بگیرید تا اینکه روزی رسید و مریض شد هیچ‌کس به عیادتش نرفت در نهایت توی تنهایی جان داد ، هیچ کسی حاظر نشد به تشیع جنازش بره و همسرش به تنهایی اونو دفن کرد اما در فردای اون روز اتفاق عجیبی توی شهر افتاد دیگه قصاب به کسی گوشت رایگان نداد ، اون گفت کسی که پول گوشت را پرداخت می‌کرد همان مرد سرمایه‌دار بود که دیروز از دنیا رفت / قضاوت کار ما نیست ، قاضی خداست......
چند روز دیگه هم صبر کن تا اون پیام بده اگه نداد بهش پیام بده و فقط اینو بگو ( سلام خوبید ببخشید مزاح ...

پس به بهانه پرسیدن حال و احوال ؟ عذر می‌خوام شما چند سالتونه حدودا ؟ میخوام ببینم هم سن اون آقا هستید طبق حرفتون 

و دیگر هیچ…