2777
2789
عنوان

خیلی خستم خیلیییی

181 بازدید | 7 پست

یه مشکلی برام پیش اومده حتی نمیدونم چجوری توضیحش برم فقط نه سر قضیه بما میخوره نه تهش شوهرم با خانوادم و خودم لج افتاده بخدا حرف زور میزنه بهمم میگه اگه یه کلمه بیشتر حرف بزنی میفرستمت خونه بابات دلم میخواد همه چیو ول کنم برم هیچکس دیگه پیدام نکنه آخ خدااا 

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

عزیزم ب ماه دیگه این موقعا فکر کن ک همه چیز تموم شده ان شاالله

ببین الان از این میسوزم که سر کسی داره باما دعوا میکنه که نه داداشه نه باباشه نه پسرعموش نوه عموی باباشه من اینو کجای دلم بزااااااارم تا ماه بعد تمومه ولی اینکه منو راحت میفروشه چی؟؟؟با زخم دلم چیکار کنم 

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین الان از این میسوزم که سر کسی داره باما دعوا میکنه که نه داداشه نه باباشه نه پسرعموش نوه عموی با ...

یا اباالفضلمن خدا شاهده عموی بابامو نمیشنایم. اصن نمیدونم بابام عمو داره یا نه ؟اگه داره زنده اس یا مردا . اخه نوه ی عموی باباش ؟؟؟؟؟؟؟

یا اباالفضلمن خدا شاهده عموی بابامو نمیشنایم. اصن نمیدونم بابام عمو داره یا نه ؟اگه داره زنده اس یا ...

اره عزیزمممم دیگه بیخیالش شدم هر کاری میکنه بکنهههههه

اره عزیزمممم دیگه بیخیالش شدم هر کاری میکنه بکنهههههه

الهی گلم . اتفاقا من چند روز پیش بعد از مدتها زنداییمو دیدم  هم سن مامانم هست از زندگی میگفت. گفت خیلی وقتا خیلی چیزا دیدم و خودمو زدم ب ندیدن . میگفت این ک همه چی رو ب روی طرف بیاریم زرنگی نیست.فقط طرفو جری تر میکنه . بیا بعضی وقتا خودتو بزن ب ندیدن ب بیخیالی بخاطر خودت 🌹

الهی گلم . اتفاقا من چند روز پیش بعد از مدتها زنداییمو دیدم  هم سن مامانم هست از زندگی میگفت. گ ...

دقیقا همین کارو میکنم 😊