2777
2789
عنوان

درمورد سزارین اطلاعات اگه دارین بیایین🦥

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 49 پست
اتفاقا باز بنظر من بی حسی بهتره 👀 نمیدونم حس خوبی به بیحسی دارم. بهوش هستی صدای بچه رو میشنوی لمس پ ...

اینجور چیزاش اره ولی من خیلی ترسوام اخه

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من اصلا متوجه گذاشتن سوند نشدم ،همین طور دراوردنش

من لاپاروسکوپی هم کرده بودم چند ماه قبلش خیلی سوند اذیتم کرد ،ولی برا سزارین اصلا متوجه نشدم

شکمم متوجه نشدم ،درسته بیحسی بودم ولی کل عمل نیمه هوشیار بودم بعدم که کلا خوابم برد ،ریکاوری بیدار شدم ،پاهام فقط بشدت سنگین بود وحشتناک 

شیاف هم دوستم مدام میگفت ببر با خودت بیمارستان دولتی بهت نمیده ولی واقعا اون حد درد نداشتم که بزارم فقط برا رفتن به سرویساذیت میشدم وگرنه حالت درازکش مشکلی نداشتم 

شیرمم کم بود ولی خودم تلاش نکردم واقعا ،نه درست غذا و مایعات میخوردم که بیشتر بشه 

امپول هم باعث کمردردم نشد

یک. سوندو قبل اینکه بری اتاق عمل میزنن 

دو.یکم درد دارع اولش ک میزنن انگار شدیدن سر میشه و گرما پخش میشه تو کل بدنت تا مدتها زیر شکمت بیخسه ولی حس بدی نی

سه.منو بیحس بودم فشار دادن نفهمیدم دردشو

چهار.کلا سزارین طول میکشع شیر بیاد چون پروسه بارداری و کامل طی نکردی فک نکنم تاثیری تو مقدار شیر داشته باشه هر چند من سزارین بودم و شیر نداشتم کلا

پنج.کادر خدمات بیمارستان میذارن اگه اوکی بودی خودت بزار

شش. من یکم شکم داشتم ازون نظر مشکلی نداشتم اونقدی نبود ک بیوفتع رو بخبه خخخ

سوند رو قبل امپول میزارن امپول بی حسیم اولش یه سوزش داره یکم ۱۰ثانیه بادش بی حس‌ میشی شیافم میتونی خ ...

مرسی از وقتی که گذاشتی عزیزم هرچیز ناشناخته ای یه ترسی تو دلت می ندازه دیگه😬❤️

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤
نه سوند رو اول میزارن اون آمپولم جاش هیچ حس بدی نداره نه وقتی میارنت تو بخش شکمو فشار میدن شیاف ر ...

☹️😢 من تا حالا تجربه سوند نداشتم یکمی ازش میترسم😶

من سوند توی بیحسی خودم‌خواستم که بزارن.چون اومد بزاره گفتم‌نه نزاشتم .

امپول رو که متوجه نمیشی انقدر ظریفه

بعدش هیچوقت هیچ حس بدی نداشتم از همون ثانیه تا الان 

وشیاف رو پرستار گذاشت .ومن دردم خیلی کم بود اصلا نیازی نداشتم.(اومد آمپول مسکن بزنه گفتم نزن درد ندارم.گفت حیفه حساب شده ها)🤣🤣🤣.شکمم روی بخیم نیفتاده با اینکه تپلم.وشیرمم از فرداش اومد

من شیرخشک.ترنجبین و با سینه خودمو دادم تا شیرم اوکی شد

من الکی گفتم نمیتونم چون واژینسموس هستم😑😑😑یه مریضی ترس از رابطه س خخخخخ .گفتم زودتر به دکترم ولی 

اونم گفت خودت نزار منم نزاشتم .مجبور شدن اتاق عمل بزارن برام

سلام من اصلا متوجه گذاشتن سوند نشدم ،همین طور دراوردنش من لاپاروسکوپی هم کرده بودم چند ماه قبلش ...

عزیزم ممنونم که تجربتو بهم گفتی ❤️

آره سرویس رفتنم هست که درد داره🤧

سوند هم آدم درستی فک کنم باید برات بذاره 😬 

اصلا نه ترس داره نه درد فقط اولش ک میزارن واست یه درد جزیی داره بعدش کلا متوجه چیزی نیستی

خدایا شکرت برای حال خوب‌ِ این روزهام…  
۱-میشود ۲-خیر اصلا یادم رفت چیزی به کمرم زدن ۳-زایمان اولم بیهوشی کامل بودم بهوشاومدم فشار دادن/ول ...

به چه جامع و کامل مرسی عزیزم ❤️❤️❤️

دکترم که کارش عالیه هرکی رفته پیشش راضی بوده اما یه ترسی تو دل آدم هست چون تجربه نداره❤️

اسی منم ۳۵هفتمه

دکترم گفته بی حسی موادش کمیاب شده احتمال زیاد بیهوش کامل

منم‌دوس داشتم نی نی رو ببینم وقتی میاد بیر‌ون  

من با خودمم شیاف میبرم موقع اومدن خونه بزارم

چندم نی نی جان دنیا میاد؟

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

راستی منم سوند رو میگم تو بیهوشی بزارن البته من دخترعمم چون پرستاره تو اتاق عمل بالای سرمه همه ی اینارو به اون میگم

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
من سوند توی بیحسی خودم‌خواستم که بزارن.چون اومد بزاره گفتم‌نه نزاشتم . امپول رو که متوجه نمیشی انقد ...

😂😂یاد یه خانومه افتادم اومده بود درمانگاه سرم داشت مسئولش میگفت مادرجان کافیه بذار بکشمش میگفت نه تا قطره آخرش باید مصرف بشه😂