2777
2789
عنوان

درمورد سزارین اطلاعات اگه دارین بیایین🦥

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 49 پست
من الکی گفتم نمیتونم چون واژینسموس هستم😑😑😑یه مریضی ترس از رابطه س خخخخخ .گفتم زودتر به دکترم ولی& ...

چه پیشنهاد خوبی😅 منم همینو میگم😬

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی منم ۳۵هفتمه دکترم گفته بی حسی موادش کمیاب شده احتمال زیاد بیهوش کامل منم‌دوس داشتم نی نی رو بب ...

عزیزم منم 35 هفته ام شما رو کی تاریخ زایمان زده برات؟؟؟؟ 

عزیزم منم 35 هفته ام شما رو کی تاریخ زایمان زده برات؟؟؟؟ 

باورت میشه نپرسیدم بخدا؟تو سونو زده بود ۲۰آبان

واسه تو چندم؟

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
خوش بحالت یکی کنارته آشنا🙂

اره واسه همین میرم خصوصی وگرنه میرفتم دولتی چون بریچه سز اجباریم

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
باورت میشه نپرسیدم بخدا؟تو سونو زده بود ۲۰آبان واسه تو چندم؟

منم 20 آبان😂😂😂َ

چه جالب ان تی چه تاریخی برات زده؟؟؟ 

الان ما باید رو حساب تاریخ ان تی حساب کنیم یا سنو های آخری که هی روزها میاد جلو؟؟ آخرین سنو هفته قبل برام زده 17 آبان😅

من سوند توی بیحسی خودم‌خواستم که بزارن.چون اومد بزاره گفتم‌نه نزاشتم . امپول رو که متوجه نمیشی انقد ...

هفته ها آخر کاری هم کردی زردی نگیره؟

منم 20 آبان😂😂😂َ چه جالب ان تی چه تاریخی برات زده؟؟؟  الان ما باید رو حساب تاریخ ان تی حساب ...

ان تی گفت طبیعی ۲۷ سزارین ۲۰

روز تولد بابامه نمیدونی چقد ذوق داره

اما از دکتر نپرسیدم پس خوشحال باشم همون ۲۰ قطعیه😁کلی تو ذوق بابام میخوره ۲۰نباشه😁

من هفته دیگه میرم دکتر بعد میام بهت میگم دقیق چندمه البته بهم گفته دوشنبه بیا حال ندارم برم 😁

نه .گرفت زردی بستری شد

بنظرت چ کنم زردی نگیره؟گروه خونیم منفیه احتمالش زیاده بگیره

ان تی گفت طبیعی ۲۷ سزارین ۲۰ روز تولد بابامه نمیدونی چقد ذوق داره اما از دکتر نپرسیدم پس خوشحال با ...

ای جان نه من تاریخ ان تی 20 آبان فک میکنم سزارین از 8تا 10 آبان باشه منم چهارشنبه میرم با دکترم صحبت کنم چی به چیه میام بهت میگم😬❤️

بنظرت چ کنم زردی نگیره؟گروه خونیم منفیه احتمالش زیاده بگیره

عزیزم زردی رو میگیره چون ربط به خون و گروه خونی داره حالا من هروز یکمی عرق کاسنی هم میخورم.