2777
2789
عنوان

خیلی دوس دارم خونمون رو عوض کنیم.

1895 بازدید | 20 پست

چهار سال پیش اول ازدواجمون که اینو خریدیم خیلی بی تجربه بودیم تو خرید خونه. به هیچ چیزش نگاه نکردیم. اون موقع به نظرم قشنگ اومد. 

ولی حالا خسته شدم. نور گیر نیست همه پنجره ااش شمالیه. دریغ از یه ذره آفتاب و نور. از صبح تا شب باید کل چراغهای خونه روشن باشه. هرچی به شوهرم میگم عوضش کنیم میگه نه. میگه اول اینکه دیگه به نامت نمیزنم خونه بعدی رو. دوم اینکه هر خونه ای بخوایم بخریم باید کلی پول بذاریم روش باید وام بگیرم که دیگه توانشو ندارم. 

چیکار کنم؟ شما بودین اصرار میکردین؟؟ همش دعوا میکنیم سر همین موضوع. اعصابمون به ریخته شده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف دل منه چقدر  بهم شبیه هست خونه هامون.

چهارپنجره داره دریغ از یه نور . بالکن و پارکینگ هم نداره . منم اصرار به عوض کر ن دارم پولمون نمیرسه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

همینو سفت بچسب خداروشکر کن که داری ، از صبح تا شب چراغ روشن بودن بهتر از قرض و بدهی و از صبح تا شب سگدو زدن واسه پرداخت قسطه

حالا راضی نیست یه مدت بیخیال شو با سیاست فکرش و عوض کن

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
نمیدونم. میگه نصف نصف میزنیم به نام جفتمون. 

اگه همینو گفته شاید داره فکراشو میکنه 

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
حرف دل منه چقدر  بهم شبیه هست خونه هامون. چهارپنجره داره دریغ از یه نور . بالکن و پارکینگ هم ن ...

خیلی بده خونه ای که نور نداره. فقط کسی که تو همچین خونه ای زندگی کرده میفهمه. یه گل آپارتمانی نمیشه نگه داری کرد. افسردی میاره اصلا

عزيزم هر خونه اي بري يه مشكل داره كلا بعد چهار وپنج سال  همه دوست دارن خونه هاشون عوض كنند حتي اگه مشكل جدي نداشته باشه من خيليارو ديدم اينجورين اگه همسايه هاي خوبي داريد و سروصداي زيادي ندارند كه اسايشتون سلب كنند به نظر من روزهاي خوش خودت وهمسرت رو خراب نكن

نیازی به وام نیس، چون همونطور که قیمت بقیه ی خونه ها بالا رفته قیمت خونه ی شما هم بالا رفته،  

دوماً : مگه دست ایشونه که بعدی رو بنام شما بزنه یا نزنع؟ چون این پول مال شماست و با پول خودت میخوای جایِ دیگه خونه بخری، پس مالکیت خونه ی بعدی هم مال شماست.

سوم: برای اینکه واست داستان ایجاد نکنه سره بنام زدنه خونه ی بعدی ، پیشنهاد کن که این خونه رو رهن و اجاره بدید با پولش برید جای بهتری رهن و اجاره کنید . 

و در نهایت اگر بازم مخالفت کرد که قطعاً میکنه، با همین خونه سر کن تا ببینی خدا چی میخواد

عزيزم هر خونه اي بري يه مشكل داره كلا بعد چهار وپنج سال  همه دوست دارن خونه هاشون عوض كنند حتي ...

فقط همین مشکل نور داره. و اینکه کلا به خونه رسیدگی نمیکنه. براش مهم نیست قشنگی خونه

خیلی بده خونه ای که نور نداره. فقط کسی که تو همچین خونه ای زندگی کرده میفهمه. یه گل آپارتمانی نمیشه ...

اره ازبس تاریکه تا لنگ ظهر بخابی هم فکرمیکنی شبه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده