2777
2789

هفته ۳۴ بارداری هستم از هفته ۲۴ بارداری انقباضات رحم شروع شد آمپول پرولوتون میزنم ولی الان چند روزه که بچه خودشو گلوله میکنه چون فقط یک طرف شکمم سفت میشه و میاد بالا چند روز پیش بیمارستان بستری بودم وزن بچه در هفته ۳۳ و سه روز یک و چهارصد بود و طول سرویکسم با این همه انقباض که از هفته بیست و چهار داشتم بالای چهله نظرتون در مورد وزنش چیه؟

وزنش تا زایمان حتما ۲و هشتصد میشه نگران نباش برا من ۳۵ هفته ۲ کیلو بود ۳۹ هفته ۳۷۰۰ بدنیا اومد

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم تقریبا 14 هفته هستم نمیدونم چرا یچیزی انگار لیز میخوره میاد سمت چپ. رحمم و خیلی سفت میشه خیلی دردم میگیره ک باید حتما جاشو با دست بگیرم تا آروم بگیره عادیه؟ 

وزنش تا زایمان حتما ۲و هشتصد میشه نگران نباش برا من ۳۵ هفته ۲ کیلو بود ۳۹ هفته ۳۷۰۰ بدنیا اومد

🙄🙄🙄🙄🙄 شما سی و پنج هفته دو کیلو بود موقع تولد۳۷۰۰ اونوقت من سیو سه هفته سه و چهارصد موقع تولد دو هشتصد☹️

مال منم خودشو جمع میکنه طوری که شکمم کج میشه 

باید روش یکم دست بکشم نوازش کنم ول کنه

سرویکس من ۱۸ هفته ۲۶ بود 😅 وزن هم ۲۸ هفته رفتم دیگه هتوز نرفتم

برای افزایش وزن پروتئین بیشتر و هرروز بخور عزیزم

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
وزنش خیلی کمه  ولی مهم نیست انشالله به دنیا بیاد سریع رشد میکنه

کمههههههه دکتر سونو گفتن طبق سونو هشت روز وزن بچت نسبت به سن بارداریت بیشتره ، که اونم به خاطر دیابت بارداری مه وزنش بیشتر شده

🙄🙄🙄🙄🙄 شما سی و پنج هفته دو کیلو بود موقع تولد۳۷۰۰ اونوقت من سیو سه هفته سه و چهارصد موقع تولد د ...

اخرش سه و ۴۰۰ یا یک و ۴۰۰؟؟

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
🙄🙄🙄🙄🙄 شما سی و پنج هفته دو کیلو بود موقع تولد۳۷۰۰ اونوقت من سیو سه هفته سه و چهارصد موقع تولد د ...

مگه نگفتی یک و هفتصد؟ میگم هفته های آخر جنین خیلی رشد میکنه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده