2777
2789
عنوان

لیزر با دستگاه تیتانیوم۲۰۲۲خوبه؟

214 بازدید | 21 پست

سلام دوستان

کیا لیزر موهای زائد رفتن؟ بنظرتون دستگاه تیتانیوم۲۰۲۲خوبه؟من به شدت پرمویم موهای بدنم و صورنم ضخیم و مشکیه بنظرتون لیزر تاثیر داره؟ چند جلسه باید برم؟؟

🖤💔🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من با دستگاه الکساندریا ۲۰۲۲ دارم میرم واقعا عالیه 

تا الان فقط دو جلسه رفتم زیر بغلم کاملا تمیز شده صاف و لطیف شده 

هیچی دیگه در نمیاد 

حتی موهای پاهامم و دستامم در نمیاد  فقط بیکینی یکم در میاد ک اونم تا اخر جلسات کاملا گم میشن 

و لیزر در کل ۸ جلسه داره 

اگر واقعا میخوای نتیجه بگیرید همین دستگاهی ک گفتم برید

عالیترین دستگاه  برای لیزر همین الکساندرایته

عاشِخِ لباشک🤪😼😋
اگر موهای زائدتون خیلی بیش از حد کلفت باشه شاید تا۹ یا ۱۰ جلسه برطرف بشه ولی خب هرچقدر ک شما جلسات ر ...

ینی اگ جلساتش کامل بشه دیگ اصلا در نمیاد قشنگ صاف میشه پوست؟؟؟من بدنم مث مرداس انقد موداره

🖤💔🙂
ینی اگ جلساتش کامل بشه دیگ اصلا در نمیاد قشنگ صاف میشه پوست؟؟؟من بدنم مث مرداس انقد موداره

اره هم صاف میشع هم پوستتو دو درجه روشن تر میکنه تا یه زمانی حدودا ۸ماه یا یکساله( بستگی ب بدنت داره) دیگ موی زائد نداری

آره کامل میرید بعدش هر ۴ ماه یبار میدید بعدش هر ۶ ماه یبار و در آخر فقط سالی یبار

نگران نباش بدنت هر جوری باشه  پیش دکتر خوب برو  قطعا نتیجه میگییری

عاشِخِ لباشک🤪😼😋